Windows 11 desteklenmeyen sisteme yüklenirse zararı olur mu?

Bunu gösteriyor ama kurmak zararlı mı ondan emin olmak istiyorum.

Ben 3. nesilde kullanıyorum diyorum.
Windows 11 bazı işlemcileri desteklemeyecek falan filan diye bir sürü haber vardı bende i5 4. nesil var desteklemiyor mu şimdi? Bir aydınlatır mısınız?..

i7 3770'i destekliyorsa Intel tarafında hepsini destekliyordur.
 
Biliyorum ama Windows 11'i 7. nesil işlemciler desteklemiyor

Hocam bence Microsoft'un 6.nesile kadar desteklemesi lazımdı çünkü TPM modülü olanlar bile geçemedi ve performanslı işlemciler gayet iyi çalışıyor 11 de
 
Ya bu Windows 11 şu anda o kadar iyi mi ya? Ben biraz daha olgunlaşması taraftarıyım, başlardaki buglar falan bir çözülsün dedim. Bir de yükseltmeden ziyade temiz kurulum yapmak lazım ama yüklü boyutta veri var, yedeklemem lazım falan filan, uzun iş. Uğraştığıma değmesi lazım. İşin ucunda bir sürü "yeni sürüm hatasıyla" uğraşmak da var.
 
Nereden indirmem ve kurmam gerekiyor tam olarak?
Bildiğimiz format işlemi. ISO'yu indir, Rufus ile USB belleğe yaz gibi.
Buradan ISO seçeneği ile indirin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video ile de kurabilirsiniz.
 
3.nesil i5 8 GB RAM'li SSD'li Lenovo laptopa kurdum canavar gibi 11.saniyede masaüstüne geliyor efsane hızlı, güncellemeleri vs her şeyi olması gerektiği gibi ve temiz UEFI kurulum yapmak en iyisi. Ama desteklemeyenler yükleme esnasında hata alıyorsa TPM ve Secure Boot kontrolünü bypass etmeleri gerekiyor bıraktığım linki inceleyerek yapabilirler kesinlikle tavsiye ederim :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı