Windows 11 Dev, normal kanaldan daha mı kararlı?

Katılım
27 Nisan 2021
Mesajlar
329
Makaleler
2
Çözümler
2
Yer
SSCB(Rusya)-Moskova
Sorum yukarıdaki gibi. Sorma sebebim:
Dev bilinen sorunlar:

[Genel]


  • [YENİ] Easy Anti-Cheat kullanan bazı oyunlar çökebilir veya PC'nizin hata denetimi yapmasına neden olabilir?

[Canlı altyazılar]


  • Tam ekrandaki belirli uygulamalar (ör. Video oynatıcılar) canlı altyazıların görünmesini engeller.
  • Ekranın üst kısmına yakın konumlandırılan ve canlı alt yazılar çalıştırılmadan önce kapatılan belirli uygulamalar, en üstte bulunan canlı alt yazı penceresinin arkasında yeniden başlatılacaktır. Uygulamanın penceresini daha aşağı taşımak için uygulama odağı varken sistem menüsünü (alt + boşluk çubuğu) kullanın.
Normal kanal bilinen sorunlar:
  • Denetim Masası'ndaki yedekleme ve geri yükleme uygulaması kullanılarak oluşturulan kurtarma diskleri (CD veya DVD) başlatılamayabilir.
  • .NET Framework 3.5 kullanan bazı uygulamalarda güncelleme uygulandıktan sonra sorunlar olabilir veya çökmeler yaşanabilir. Etkilenen uygulamalar belirli isteğe bağlı bileşenleri kullanıyor ve tüm uygulamalar etkilenmiyor.
  • GPU kullanan uygulamalar, Mayıs güncellemesinden sonra Windows 11'de çökmeler yaşayabilir. Microsoft'a göre yalnızca Direct3D 9 kullanan uygulamalar bundan etkileniyor.
  • Bazı senaryolarda yaşanan mavi ekran hataları.
 
Windows 11 genel olarak oturmamış bir sistem. Fakat sorunuzun yanıtı hayır, Dev kanalı geliştirici kanalı olduğu için yaşanan hatalar daha kritik sonuçlara sebebiyet verebilir. Veri kaybı gibi.
 
Windows 11 genel olarak oturmamış bir sistem. Fakat sorunuzun yanıtı hayır, Dev kanalı geliştirici kanalı olduğu için yaşanan hatalar daha kritik sonuçlara sebebiyet verebilir. Veri kaybı gibi.
Veri kaybını umursamıyorum. Bütün verilerim bulutta. Normal kanalda ani hesap silinmesi, explorer.exe ve servislerinin açılmaması, siyah ekranda bekleme sorunu, hiçbir uygulamamayı açamama sorunu, internete herhangi bir şekilde bağlanamama sorunları ile karşılaşmayacaksam sorun yok. Benim için PC önemli, veri değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı