Windows 11 etkinleştirilemiyor

Yer
Los Santos, San Andreas, ABD
1723838363442.png

Sorun gidere tıkladığımda:
1723838403902.png

Bunu diyor. Bu cihazın donanımında yakın zaman değişiklik yaptım, dediğimde ise:
1723838444477.png

Bunu diyor.
Microsoft hesabıma bağlı olan tüm cihazları kaldırdım, yine de sorun çözülmedi.

Windows 11 etkinleştirme yöntemi olarak programsız cmd komut istemini kullacağız.
Öncelikle windows sürüm bilgisini öğrenmemiz gerekiyor. Bunun için

• Başlat > Ayarlar > Sistem > Etkinleştir kısmına giriş yapmamız gerekiyor.
Windows sürümümüzü öğrendikten sonra sıra komut istemini açmakta.. başlat veya ra bölümüne
cmd yazarak yönetici olarak çalıştır diyoruz.. çıkan siyah ekranda aşağıda vereceğim kodları sırasıyla yazıyoruz.

• cscript slmgr.vbs /ipk "KEY"
  • cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
  • cscript slmgr.vbs -ato,

Tırnak içerisinde KEY yazan kısmı silerek aşağıdaki windows 11 sürümünüze göre serial key'inizi girmeniz gerekiyor.

İşte Windows 11 Seral Key (Etkinleştirme)
Home: TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
Home N: 3KHY7-WNT83-DGQKR-F7HPR-844BM
Home Single Language: 7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH
Home Country Specific: PVMJN-6DFY6-9CCP6-7BKTT-D3WVR
Professional: W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
Professional N: MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9
Education: NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2
Education N: 2WH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-MDWWJ
Enterprise: NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43
Enterprise N: DPH2V-TTNVB-4X9Q3-TJR4H-KHJW4

Bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz elimizden geldiğinde yardımcı olmak isteriz.

Eki Görüntüle 2286120
Sorun gidere tıkladığımda:
Eki Görüntüle 2286121
Bunu diyor. Bu cihazın donanımında yakın zaman değişiklik yaptım, dediğimde ise:
Eki Görüntüle 2286123
Bunu diyor.
Microsoft hesabıma bağlı olan tüm cihazları kaldırdım, yine de sorun çözülmedi.

Ne yaptın ki etkinleştirilmiyor
KMS atma.
İnternette onlarca Home Retail key var, Home keyler kolay blacklist olmaz.
Çin forumlarda bolca var, bul bir tane etkinleştir...

yeni lisans girmeden önce eski girilmiş lisans kodlarını kayıt defterinden silmeniz gerekiyor. Ve ardından bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekiyor. Size tavsiyem kmsye bağlanan kodlar kullanmayın. Kayıt defterinden eski girilmiş lisans kodlarını kaldırmak için CMD yönetici olarak açıp şu kodları sırasıyla girin;
Windows 10 ürün anahtarı silme

– Arama kutucuğuna tıklayıp CMD yazın – Komut istemi uygulamasını yönetici olarak çalıştırın – Ekrana slmgr /upk yazıp Enter tuşuna basın– Daha sonra slmgr /cpky yazıp Enter diyin– Kayıt defterindeki ürün anahtarı başarıyla silindi – Windows 10 lisansını kaldırdık

yeni lisans girmeden önce eski girilmiş lisans kodlarını kayıt defterinden silmeniz gerekiyor. Ve ardından bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekiyor. Size tavsiyem kmsye bağlanan kodlar kullanmayın. Kayıt defterinden eski girilmiş lisans kodlarını kaldırmak için CMD yönetici olarak açıp şu kodları sırasıyla girin;
Windows 10 ürün anahtarı silme

– Arama kutucuğuna tıklayıp CMD yazın – Komut istemi uygulamasını yönetici olarak çalıştırın – Ekrana slmgr /upk yazıp Enter tuşuna basın– Daha sonra slmgr /cpky yazıp Enter diyin– Kayıt defterindeki ürün anahtarı başarıyla silindi – Windows 10 lisansını kaldırdık
Hocam şimdilik MAK key buldum. Patlayınca sizin yönetminizi denerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı