Windows 11 etkinleştirirken karşılaştığım sorunlar

GainEager

Hectopat
Yer
Fox River
Öncelikle merhaba, Windows 11 etkinleştirmeye çalışırken birkaç sorunla karşılaştım büyük ihtimal bilgili biri için oldukça basit sorun ve sorulardır fakat bu işlerden pek anlamadığım için burada sormak istedim.

1702154456934.png

Videodaki kodlar bunlar, bunları CMD'ye girdim.

Öncelikle bu kodları yapıştırdığımda bir sonuç alamadım, hata verdi, cscript yazılarını silince hata vermemeye başladı, daha sonra cscript yazıları ile de çalışmaya başladı, cscript nedir?

Windows 11 etkinleştirebildim fakat etkinleştirmeden sonra bunların işlevlerini merak ettiğim için CMD'ye 1. ve 2. kodu birkaç kez daha yazdım bir sorun çıkartır mı?

3. yazılan kod "is not recognized as an internal or external command operable program or batch file" hatası verdi, benzer bir şey yazınca çalıştı. Bu hatanın anlamı ne ve bir sorun çıkartır mı yazdığım kod?

Bu yaptığım tüm işlemler bilgisayara bir zarar verir mi?

Dipnot: Bilgisayarı dün virüs bulaştığı için formatladım o yüzden biraz paranoyak olabilirim o yüzden soruların cevaplarını biliyorsanız cevaplamaktan çekinmeyin herkese iyi günler

Öncelikle merhaba, Windows 11 etkinleştirmeye çalışırken birkaç sorunla karşılaştım büyük ihtimal bilgili biri için oldukça basit sorun ve sorulardır fakat bu işlerden pek anlamadığım için burada sormak istedim.

Eki Görüntüle 2047135

Öncelikle bu kodları yapıştırdığımda bir sonuç alamadım, hata verdi, cscript yazılarını silince hata vermemeye başladı, daha sonra cscript yazıları ile de çalışmaya başladı, cscript nedir?

Windows 11 etkinleştirebildim fakat etkinleştirmeden sonra bunların işlevlerini merak ettiğim için CMD'ye 1. ve 2. kodu birkaç kez daha yazdım bir sorun çıkartır mı?

3. yazılan kod "is not recognized as an internal or external command operable program or batch file" hatası verdi, benzer bir şey yazınca çalıştı. Bu hatanın anlamı ne ve bir sorun çıkartır mı yazdığım kod?

Dipnot: Bilgisayarı dün virüs bulaştığı için formatladım o yüzden biraz paranoyak olabilirim o yüzden soruların cevaplarını biliyorsanız cevaplamaktan çekinmeyin herkese iyi günler

CMD ile etkinleştirme yöntemini bende önceden kullanıyordum ama oyunlarda durduk yere ping artışı yaşamaya başlamıştım. Retail lisans alıp Format attığımda bu sorun düzelmişti. CMD ile Etkinleştirme yöntemi Microsoft sunucusuna bağlanmak yerine farklı bir sunucuya bağlanıyor o yüzden benim yaşadığım gibi ping artışı yaşayabilirsiniz. Önerim 70 80 TL verip OEM'ya da Retail Lisans anahtarı almanız.

Eki Görüntüle 2047135

Dipnot: Bilgisayarı dün virüs bulaştığı için formatladım o yüzden biraz paranoyak olabilirim o yüzden soruların cevaplarını biliyorsanız cevaplamaktan çekinmeyin herkese iyi günler.

Niye bu tarz bilinmeyenlerle ugrasıyorsunuz ya,
Bul internetten hiç olmazsa MAK key onunla etkinleştirin, kafanız rahat olsun vs...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı