Bugün Windows ayarları üzerinden format attım ve "bulut yüklemeyi" seçerek bekledim. Bilgisayar "veri sıfırlanıyor" kısmını geçtikten sonra, "hazırlanıyor" yazısı geldi ve ardından PC kendini sürekli olarak yeniden başlatıyor. Şu an, bu döngüde takılı kaldı.
RAM'lerden birini çıkardım ama sorun değişmedi.
BIOS'a girebiliyorum ve BIOS ayarlarını sıfırladım, ancak yine de sorun çözülmedi.
Windows'u kurtarma moduna sokmaya çalıştım ama F8 tuşu çalışmıyor.
Sanırım sorun yazılımsal bir problem ve USB ile Windows kurmam gerekiyor. Ancak, daha önce USB ile kurulum yapmadım. Bu durumda USB'nin içine ne yüklemem gerektiğini bilmiyorum. YouTube'dan baktığımda, bazı uygulamalar yardımıyla Windows formatını atıyorlardı ama bilgisayarım açılmadığı için o programlara erişemiyorum.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şu anki durumum, Windows kurulumu yapabilmek için USB ile nasıl devam etmem gerektiğini öğrenmek. Eğer USB'siz halledebiliyorsam daha iyi olur çünkü elimde USB yok satın almam lazım.