Windows 11 formatlarken disk seçilmiyor

Kendim zaten biçimlendirdim. Daha sonra onu tekrar kullanbilecek miyim?
Diske zararı yok, kullanabilirsiniz. Yukarıda da belirttiğim gibi sadece o diskteki var ise veriler silinmiş olur. Birim sil komutu ile diskteki tüm birimleri sildikten sonra disk tek parça olacaktır. Başka herhangi bir işlem yapmadan o tek parça diski kurulum için seçerek ilerleyin.

O diskteki tüm veriler silinecek bilesiniz. Yaparsanız kuruluma devam edebilirsiniz.

Aktif ise kurulum yapacağınız diskteki tüm birimleri silip diski tek parça raw haline getirirseniz ilerleyebilirsiniz.
2 diskede sil dedim. Sürücü 1 ve Sürücü 2 Ayrılmamış Alan oldu ikiside. Türde birşey yazmıyor. Şuan Sonraki seçeneği geldi. Oldu mu?

2 diskede sil dedim. Sürücü 1 ve Sürücü 2 Ayrılmamış Alan oldu ikiside. Türde birşey yazmıyor. Şuan Sonraki seçeneği geldi. Oldu mu?
İki diskteki tüm veriler silindi. Başkaca hiç bir işlem yapmadan sadece kurulum yapacağınız diski seçerek kurulumu tamamlayın. Kurulum sonrası diğer diski göremeyeceksiniz ama normal. O diski kurulumdan sonra biçimlendirin işlem bu kadar.

Diğer diski daha sonradan ekleyebilecek miyim?

Teşekkür ederim kurulum başladı. Yardımlarınız için sağ olun.
Kurulumdan sonra ikinci diski göremezsiniz. Disk yönetimine girmeniz halinde ayrılmamış alan olarak göreceksiniz. Disk yönetimini kullanarak o diski de kullanıma hazır hale getirebilirsiniz, zor değil. Kolay gelsin.

Son çare USB yi al yüklemeyi iptal et.Gerekirse düğmeye basılı tut kapat.Bir dakika sonra aç, Windows ayarlar,güncellemeler,kurtar ve sıfırlaya sırasıyla dokun,hepsini sil yükle dokun.USB yi takmayacaksın.Bilgisayar yolunu bulur.Denemekte fayda var Biz böyle kurtarmıştık...
Sonradan gördüm yardım etmişler,kurulumu yaptı mı?

Kurulumdan sonra ikinci diski göremezsiniz. Disk yönetimine girmeniz halinde ayrılmamış alan olarak göreceksiniz. Disk yönetimini kullanarak o diski de kullanıma hazır hale getirebilirsiniz, zor değil. Kolay gelsin.
Yaptım teşekkür ederim.
Yaptım. Sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…