Windows 11 Fortnite performansını yükseltir mi?

syee

Centipat
Arkadaşlar selam, Fortnite oyununda FPS düşmesi alıyorum. Sistemimi aşagıya yazıcagım. Denemediğim yol kalmadı. Aklıma Windows 11'in daha yüksek performans verdiğini söylemişlerdi. Çoğu yerde forumlarda da donanımsal yetersizlik değil de driver vs. sorunu olabiilr diyorladı. Sistemim fazlasıyla yeterli çünkü kendimce Fortnite'a stabilitesi ve performansı için 11'e yükseltsem bu konuda yararı dokunur mu? Geçenler cevaplarsa sevinirim sağlıcakla kalın.

Sistemim.
  • i5 11400F 4.2 GHz.
  • RTX 3060 Ti OC 8 GB.
  • 16 GB Dual 3200MHz RAM.
  • 650 +PSU
  • ASUS 560M-P 5000MHz.
  • 500 GB M.2 WD Blue SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır sorun başka bir yerde o bir etki yapmaz

Diğer oyunlarda bir sorun olmuyorsa fortnite kaynaklı olabilir. Amd 6600 sahibi arkadaşım tüm mapi açmadan fps düşüşleri yaşaman normal demişti.

Darboğaz olabilir pek bilmiyorum ama işlemci düşük sanki 3060 Ti'a gore6 @Rustin Cohle

%50 CPU kullamını zor geçen sistem neresi darboğaz olabilir. Kendi gözlemlediğim değerlerdir MSI Afterburner'da.
Hayır sorun başka bir yerde o bir etki yapmaz.

Valorant'ta poligonda aynı açıda baktıgım en düşük aldığım FPS değeri 180 190'dı şu an en düşük 210 alıyorum o açıda böylede noktalıyorum test edildi performansa en azından benim sistemimde artısı oldu Fortnite ortalama FPS olarak 20 FPS de katkısı oldu.

Düzelteyim FPS problemim yoktur aslında FPS düşmesi sorunum vardı büyük ölçüdede azaldı hızlı ilerlediğim örnek arabayla mapin yüklenme taranma sahnesi dışında drop almıyorum artık bu da ince ayrıntı olarak kalsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…