Windows 11 geçmeye gerek var mı?

Çok geç oldu gibi ama olsun, hayır gerek yok bence, sadece görünüş ve bazı geliştirmeler var fazla birşey kaybetmezsin

artı ve eksileri de çok da fazla sayılmaz görünüşü ve kaliteyi seven biri isen geçebilirsin ama "ben aşina olduğumu bırakmam" diyorsan geçmene gerek yok

Çok fazla konu var ama bir de ben açayım dedim. Sizce geçeyim mi? Windows 11'e geçmiştim fakat 2 ay önce falan format ile geri dönmüştüm. Sizce Windows 11 geçmeli miyim? Monster laptop kullanıyorum. Bir sorun yaşamamıştım sebepsiz bir sebeple geçmiştim Windows 10'a geri.

Bence geçmelisin. Laptopunun donanımları da yeterli olur

Bilgisayarının özellikleri yeterse ve en az 16 GB RAM'in varsa kesinlikle geç oyunlarda sıkıntı var diyenleri takma çok basit bir şekilde düzeltiliyr.

Hocam oyunlarda sıkıntı var diyorlar da mesela aldığın FPS 100'SE 99'a düşüyor, onlar abartıyor sadece.

Hocam oyunlarda sıkıntı var diyorlar da mesela aldığın FPS 100'SE 99'a düşüyor, onlar abartıyor sadece.

Hocam sistemin kullanıdığı RAM miktarı işlemci miktarı bile değişiyor ekran kartını daha fazla yoruyor Windows 10'a göre abartı değil maalesef cihazının gücüne de bağlı bu tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı