Windows 11 gelişmiş seçeneklerde klavye mouse çalışmıyor

• Konuyu başlatan Jezo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 91

Jezo

Hectopat
Daha fazla  
Sürücüleri silip yüklemek için güvenli moda gireceğim fakat gelişmiş seçeneklere girdiğim zaman klavye ve farem çalışmıyor. Bu yüzden güvenli moda giremiyorum. Normalde çalışıyordu, şimdi çalışmıyor. Sebebi nedir, nasıl çözerim? İyi sosyaller.

Fast boot kaynaklı muhtemelen. BIOS'u sıfırlarsanız Fast boot kapanacak ve kullanabileceksiniz. BIOS sıfırlamak için anakart üzerinde tuş varsa onu kullanın, yoksa BIOS pilini çıkarıp 1 dakika bekletikten sonra geri takabilirsiniz.

Fast boot kaynaklı muhtemelen. BIOS'u sıfırlarsanız Fast boot kapanacak ve kullanabileceksiniz. BIOS sıfırlamak için anakart üzerinde tuş varsa onu kullanın, yoksa BIOS pilini çıkarıp 1 dakika bekletikten sonra geri takabilirsiniz.

Başka kapatma şansım var mı? Hiç BIOS pili sökmedim veya sıfırlamadım açıkçası sıfırlamak da istemiyorum ayarlamalarım vardı bir sürü.

Başka kapatma şansım var mı? Hiç BIOS pili sökmedim veya sıfırlamadım açıkçası sıfırlamak da istemiyorum ayarlamalarım vardı bir sürü.

BIOS'a girebiliyorsanız BIOS üzerinden de sıfırlayabilirsiniz ama kurtarma ekranında çalışmayan klavye fare anakart logosunda da çalışmayacaktır. BIOS pilini çıkarmak zor değil. Ekran kartının altında kalıyorsa ekran kartını çıkaracaksınız, açıktayda direkt tırnağınızla bastıracaksınız.

BIOS'a girebiliyorsanız BIOS üzerinden de sıfırlayabilirsiniz ama kurtarma ekranında çalışmayan klavye fare anakart logosunda da çalışmayacaktır. BIOS pilini çıkarmak zor değil. Ekran kartının altında kalıyorsa ekran kartını çıkaracaksınız, açıktayda direkt tırnağınızla bastıracaksınız.

Dün BIOS ile uğraşmıştım bugün neden çalışmıyor.

Muhtemelen dediğim ayarı açmışsınız. BIOS pilini çıkarıp bir süre bekleyip geri takın.

BIOS'a girdiğimde sorunsuz çalışıyordu dediğiniz ayarı kapattım muhtemelen çalışacaktır teşekkürler.

Hocam hala durum aynı BIOS'da çalışıyor ama kurtarma seçeneklerinde çalışmıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı