Windows 11 Ghost Spectre imajında tarayıcılar yavaş çalışıyor

mrscaletta

Hectopat
Katılım
13 Mart 2020
Mesajlar
108
Çözümler
2
Birkaç hafta önce Ghost Spectre adlı kanalın Windows 11 Superlite + Defender imajını kurdum. Her şey çok iyi çalışıyor, Windows daha stabil ve daha az RAM tüketiyor fakat Google Chrome, Edge ve Opera tarayıcılar aşırı yavaş çalışıyor. Şu an mecburiyetten Brave'i kullanıyorum. İkinci tarayıcı olarak Firefox'u kurdum ve arama motorunu Google ile değiştirdim, sonra bu hatayı verdi. Bütün Google hizmetlerinde bu hatayı alıyorum. Google Chrome'da sağ üstte bulunan üç noktaya bastığımda açılan kısmın en altında "kuruluşunuz tarafından yönetiliyor" yazıyordu. Bunlar böyle üst üste gelince aklımda "ulan acaba virüslü imaj mı kullanıyorum" soruları dolanmaya başladı. Firefox'u kurmadan önce Chrome yavaş çalıştığı için Malwarebytes ile iyice bir tarattım ve çıkan hedefleri silmiştim ama bu hatayı aldım. Sorun ne olabilir? Aynı imajı kullananlar varsa siz de bu sorunu yaşıyor musunuz?

Ekran Görüntüsü (14).png


Ekran Görüntüsü (15).png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs kendisini birden bire gösteren bir şey değil. Örneğin C-D olarak iki sürücünüz olduğunu düşünürsem format çekerken C'yi kullanıyorsunuz. Aradan 3-7 ay geçiyor ve bir bakıyorsunuz tüm verilerinize şifre konulmuş ve hiç bir şey açamıyor, çalıştıramıyorsunuz. Geçmiş olsun virüsü yiyeli çok olmuş.

İkincisi; Kullandığın "Ghost Spectre" Windows 10 Superlite kullanılır mı? kaldırmanı ve orjinal bir windows edinmeni şiddetle tavsiye ederim.
Böylesine yasaklanmış ve Microsoft ile bağı kesilmiş ( Gizlilik veya bilgilerinize kolayca erişebilecek sistem değişikliği ) yazılımları kullanırken hiç üzülmüyor musunuz yaa ☹️

Büyük cesaret
 

Yeni konular

Geri
Yukarı