umutsari42 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #1 Wallpaper Engine'den görmeden evet tuşuna basmıştım fakat basılırsa görev çubuğunun renginin değişeceği yazıyormuş. Ben de Windows'ta etkinleştirilmedi nasıl geri siyah renge çekeceğim? Yardım ederseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2024
Wallpaper Engine'den görmeden evet tuşuna basmıştım fakat basılırsa görev çubuğunun renginin değişeceği yazıyormuş. Ben de Windows'ta etkinleştirilmedi nasıl geri siyah renge çekeceğim? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 16 Aralık 2024 #2 Başlık ile içerik çelişiyor. İçerik net anlaşılmıyor. Artı 0 Eksi
KS KS umutsari42 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #3 Görev çubuğu rengi değişmiyor Windows etkinleştirilmediği için bı Said HtmAGl dedi: Başlık ile içerik çelişiyor. İçerik net anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Görev çubuğu rengi değişmiyor Windows etkinleştirilmediği için bı Said HtmAGl dedi: Başlık ile içerik çelişiyor. İçerik net anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla...
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 16 Aralık 2024 #4 umutsari42 dedi: Görev çubuğu rengi değişmiyor Windows etkinleştirilmediği için bı Genişletmek için tıkla... "C:\Windows\Resources\Themes" klasörüne gidip "dark.theme" dosyasına çift tıklayın karanlık tema aktif olacaktır. Aktivasyon gerekmez. Artı 0 Eksi
umutsari42 dedi: Görev çubuğu rengi değişmiyor Windows etkinleştirilmediği için bı Genişletmek için tıkla... "C:\Windows\Resources\Themes" klasörüne gidip "dark.theme" dosyasına çift tıklayın karanlık tema aktif olacaktır. Aktivasyon gerekmez.