Windows 11 güncelleme sonrasında ekran kartı görünmüyor

yowssa

Megapat
Merhaba.
Acer Nitro AN515-58 3050 Ti Windows 11 kullanıyorum. Windows Update ile güncelleştirme yaptıktan sonra ekran kartı görünmüyor. Aygıt yöneticisinde görünmüyor. Driver ile kurmaya çalıştığımda "uygun donanım bulunamadı" hatası alıyorum. Bilgisayara her şeyi silerek format attım ancak düzelmedi. CPU -z ile kontrol ettiğimde de sadece Intel olarak görünüyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

BIOS'a girip bakabilir misin belki disable da olabilir ekran kartı.

Hocam nasıl bakıyoruz? Ben uğraştım ama BIOS'ta ekran kartı ayarları göremedim.

Genelde bu tarz seyler driver sorunu ile ilgili oluyor, GPU driverini tekrar yukler misiniz?

Hocam denedim ancak NVIDIA uygun donanım bulamadı hatası alıyorum.

Hocam nasıl bakıyoruz? Ben uğraştım ama BIOS'ta ekran kartı ayarları göremedim.

BIOS'a girin hocam Advanced kısmında en altta display mode olması lazım o ayarı Optimus yapın belki sizde display mode yazan yer farklıdır ama Optimus yapmanız gerekiyor.

BIOS'a girin hocam Advanced kısmında en altta display mode olması lazım o ayarı Optimus yapın belki sizde display mode yazan yer farklıdır ama Optimus yapmanız gerekiyor.

Hocam şimdi baktım tekrardan öyle bir ayar var ve zaten Optimus olarak ayarlı. BIOS'un gizli ayarları varmış sanırım orada ekran kartı ayarları bulunuyormuş. Oraya girmeye çalıyorum şimdi ama tuş kombinasyonunu bulamadım.

NVIDIA driverını klasöre çıkartıp Aygıt Yöneticisi'nden yeni sürücü ekle diyerek yüklemeye çalıştım ama sonuç sıfır. Ekran kartının fiziksel olarak bozulmuş olma ihtimali var mıdır ?

Dosya Ekleri

• 20241015_005115.jpg
    20241015_005115.jpg
    161,8 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı