Retropatt Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Birkaç sefer yeniden denedim üstüne güncellemeler falan da geldi ama bu hata gitmedi.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.894 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 9 Ekim 2022 #2 Retropatt dedi: Eki Görüntüle 1539663 Birkaç sefer yeniden denedim üstüne güncellemeler falan da geldi ama bu hata gitmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam önemsiz o, AMD ekran kartı sürücüsü. Ordan yüklseseniz bile kendi elinizle yüklemeniz gerekli zaten.
Retropatt dedi: Eki Görüntüle 1539663 Birkaç sefer yeniden denedim üstüne güncellemeler falan da geldi ama bu hata gitmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam önemsiz o, AMD ekran kartı sürücüsü. Ordan yüklseseniz bile kendi elinizle yüklemeniz gerekli zaten.
Retropatt Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #3 bonz dedi: Hocam önemsiz O, AMD ekran kartı sürücüsü. Oradan yüklseseniz bile kendi elinizle yüklemeniz gerekli zaten. Genişletmek için tıkla... Burada kalmasının bir sebebi olduğunu düşünmüştüm.
bonz dedi: Hocam önemsiz O, AMD ekran kartı sürücüsü. Oradan yüklseseniz bile kendi elinizle yüklemeniz gerekli zaten. Genişletmek için tıkla... Burada kalmasının bir sebebi olduğunu düşünmüştüm.