Windows 11 güncelleme yaparken ekran karardı

Agrasyon

Decapat
Mâlum sebeplerden ötürü dizüstü bilgisayarımı uzun süredir güncelleyemiyordum. Bilgisayarım ASUS ROG STRIX G15 513RM-HF266. Klasik şekilde ayarlardan güncellemeleri açtım. Uzun bir liste vardı ve yeniden başlatmamı isteyen güncellemeler de vardı. Ben yeniden başlatmadan kullanmaya devam ettim. Bütün güncellemeler bitti. Google'da işlerimi hallederken ekran birden siyah oldu. Kapanmadı ama siyah takılı kaldı. İmleç de görünmüyordu. Ben de uzun süre güç tuşuna basıp zorunlu olarak yeniden başlattım. Sizce sorun nedir?

Mâlum sebeplerden ötürü dizüstü bilgisayarımı uzun süredir güncelleyemiyordum. Bilgisayarım ASUS ROG STRIX G15 513RM-HF266. klasik şekilde ayarlardan güncellemeleri açtım. Uzun bir liste vardı ve yeniden başlatmamı isteyen güncellemeler de vardı. Ben yeniden başlatmadan kullanmaya devam ettim. Bütün güncellemeler bitti. Google'da işlerimi hallederken ekran birden siyah oldu. Kapanmadı ama siyah takılı kaldı. İmleç de görünmüyordu. Ben de uzun süre güç tuşuna basıp zorunlu olarak yeniden başlattım. Sizce sorun nedir?

Ekan kartı güncellemesi yapılmış olabilir.

Browser askıda güncellemesi olan cihazları sebebini bilmediğim bir şekilde patlatabiliyor. Sıkıntı yok tekrar açıldıysa. 22H2 de benim de başıma şöyle bir şey geldi eğer cihaz hem harici grafik kartı güncellemesi hem de 22H2'yi yaptıysa ve ikisi de yeniden başlatma bekliyorsa, yeniden başlatma yapıldığında sonsuz döngüye giriyor yeniden başlatılıyor yazısında kalıyor makina öyle saatlerce.

Browser askıda güncellemesi olan cihazları sebebini bilmediğim bir şekilde patlatabiliyor. Sıkıntı yok tekrar açıldıysa. 22H2 de benim de başıma şöyle bir şey geldi eğer cihaz hem harici grafik kartı güncellemesi hem de 22H2'yi yaptıysa ve ikisi de yeniden başlatma bekliyorsa, yeniden başlatma yapıldığında sonsuz döngüye giriyor yeniden başlatılıyor yazısında kalıyor makina öyle saatlerce.
Bende yeniden başlatılıyor yazmadı. Ekran sadece siyah bir şekilde takılı kaldı. Bekledim 1dk kadar. Durum değişmeyince yeniden başlattım. Geri açtığımda ise bir sorun göremedim.

Bende yeniden başlatılıyor yazmadı. Ekran sadece siyah bir şekilde takılı kaldı. Bekledim 1dk kadar. Durum değişmeyince yeniden başlattım. Geri açtığımda ise bir sorun göremedim.
Zaten ben de yeniden başlatmamıştım. Dediğim gibi kullanmaya devam ettim. Ama hangi güncellemelerin yapıldığını hatırlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı