Çözüldü Windows 11 güncellemesi sonrası temalar değişti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

adana lima

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550M PRO-VDH ANAKART | MSI Mag A650BN 650W 80+ Bronze Power Supply | AMD Ryzen 5 5500 3,6 GHz 16 MB Cache AM4 İşlemci | MSI GeForce RTX 4060 Gaming X 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı | Corsair Cmg16gx4m2e3200c16 16gb (2x8gb) Ddr4 3200 Mhz C16 RAM |
Herkese hayırlı sabahlar. Bu gece Windows 11'e güncelleme geldi tam detayına bakmadım, güncelle ve kapat seçtim güncelleme sonrası bilgisayar kapandı. Şimdi tekrar açtım ve Edge tarayıcı birden değişti. Instagram, YouTube her şey buna benzer oldu. Alta resimlerini koyacağım zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bu güncelleme sonrası oluşan bir hata mı? Sizin başınıza geldi mi hiç böyle bir şey? Çünkü güncelleme yapmadan önce her şey güllük gülistanlıktı, güncelleme sonrası bilgisayar kafayı yedi. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 30
  • as.png
    75,4 KB · Görüntüleme: 30
Çözüm
Hallettim. Başına gelen varsa böyle bir durum Edge tarayıcıdan ayarlara gelin-görünüm sekmesinden sayfa renkleri başlığı altında sayfa renkleri kısmını kapatı seçin.
Neden olduğunu tam bilmiyorum ama nasıl düzeltileceğini biliyorum.

Shift tuşuna basarken bilgisayarı yeniden başlatın. Karşınıxa WinRE, yani kurtarma ortamı gelecek. Gelişmiş Seçenekler menüsünden Güncelleştirmeleri Kaldır seçeneğini seçin.

Bu son güncellemeleri silecek ve muhtemelen sorununuzu çözecektir.

Karşıtlık temalarına gir ve "yok" seç.

Hallettim. Başına gelen varsa böyle bir durum Edge tarayıcıdan ayarlara gelin-görünüm sekmesinden sayfa renkleri başlığı altında sayfa renkleri kısmını kapatı seçin.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…