Windows 11 Güvenli Önyükleme çalışmıyor

Eren.KAYA

Kilopat
Daha fazla  
Microsoft'un sitesinden Windows 11'in güncel ISO dosyasını indirdim ve Rufus yazılımı ile birlikte flash belleğime yazdırdım. Ardından bilgisayarıma sıfırdan Windows 11 kurulumu yaptım. Bunları yaptığım esnada Windows 11'de güvenli önyükleme zorunlu olduğu için, güvenli önyükleme özelliğinin açık olduğunu zannediyordum. Biraz önce FACEIT AC isimli yazılımı çalıştırmaya çalıştım ve yazılım bana güvenli önyüklemeyi aktif hale getirmem gerektiğini söyledi.

1634319268873.png

BIOS'a girip kontrol ettiğimde güvenli önyüklemenin gerçekten kapalı olduğunu fark ettim ve aktif hale getirdim. Bunu yapmama rağmen, Windows içerisinde güvenli önyükleme hala kapalı görünüyor. Bundan ötürü de kullanmak istediğim yazılımı kullanamıyorum. Herhangi bir çözüm öneriniz var mı?

1634319319523.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzelmedi.
Moderatör arkadaşlar konuyu kilitleyebilirsiniz. Sorunu çözemediğimden ötürü Windows 10'a geri dönüş yaptım ve şu an güvenli önyükleme sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Sanırım şu an Windows 11'e geçmek için erken. Aynı sorunu yaşayan olursa diye bilgilendirmek istedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı