Windows 11 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

@AJFA son durum böyle. Buyurun yukarıda her detayı belirttim.
Okudum hocam, diyecek bir şeyim yok.

Bugün bildiğiniz gibi RTM sürümü İngilizce ISO ile kurdum. Yine sorunsuz, hatta daha seri bile diyebilirim Türkçe ISO'ya göre. Ayrıca görev çubuğundaki saate tıklayınca takvimin açılmama sorunu da düzeldi.

Sunuculardan banlandım umarım okumuşsundur o kısmı.

Artık sistemde BIOS'a girmekte bile zorlanıyorum. ESC tuşunda mı sorun var bilmiyorum. Sisteme bir şey oldu iyice Power'dan kapatmaktan. Çok çaresiz hissediyorum. Tüm ev ağını VPN'den geçirip tekrar deneyeceğim sunucuları kullanmayı.

Gerekli bağlantıları yaptım. Sunucudan banlanmamak için. Yeniden kurulum yapıyorum.

Son düzenleme:

Bu işletim sistemini kullanmak için günde 10 kez format attığım oldu , hiç yaşamadım böyle bir şey. İlginç. Windows 11 hala sorunlu bence. Kapanırken bile ekran gidiyor , klavye 15 saniye sonra kapanıyor. Şu an Windows 11 deyim . 10 a dönsem mi dönmesem mi kararsızım. Windows 11 kurulum ekranında intel sürücüsünü kurarken ekran gidiyor gelmiyor , bu son isodan kaynaklı. Cidden daha kötüye gidiyor herhalde.

10 dan 11 e zorunlu bir geçiş yaptım
Windows un ve MIUI ın kullanabilir tek sürümü vardır
Winde Insider MIUI da ise BETA sürümleri

11. Nesil işlemci ile oyun deneyimi gayet güzel. W10 bence daha kötü. Ne sistemin komple donması biter ne ses sürücülerini karıştırması biter. Ben hiç bir sorun yaşamadım. Yazdığın şeyleri de yapmadım. Bu arada beni hatırladın mı? Laptop için yardım etmiştin bana.

Evet anımsıyorum hocam sizi.

Bugün yükseltme yaptım Windows 11'e arkadaşlarım hep buglu olduğunu oyunlarda mavi ekran aldığını söylüyordu. Ben daha sorun yaşamadım hatta hoşuma bile gitti Windows 11. sadece CS:GO'yu açarken 10-15 sn geç açıyor ama performans kaybım olmadı. Sunuculardan banlanmak falan cidden rezillik hocam. Umarım artık sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. Windows 11'i ben senin kadar uğraşmaz sorun yaşasam direkt Windows 10'a geri dönerdim. Umarım sorun çıkarmaz artık.

Hızlı bir M.2 SSD ve güncel bir işlemciyle sorusuz kullanabilirsin zaten desteklemiyorsa geçmek de mantısız

Windows 11'de kısaca yaşadığım sorunlar 1. dosya gezgini çok hantaldı, en basitinden masaüstüne sağ tık yapınca açılan pencere biraz geç geliyordu. Klasörlerde gezerken o yavaşlığı hissedebiliyordunuz. 10 ile kıyaslarsak 10'un daha iyi olduğunu söyleyebilirim. 2. sorun ise bir süre sonra oyunlarda anlamsız takılmalar başlıyor, menüde seçeneklere bakarken bile takılıyor oyun sanki kasıtlı yapılıyormuş gibi. Onun dışında AMD sistemler yavaş çalışıyor Windows 11'de, sebebi ise fTPM. Intel kullananlar daha hızlı olduğunu söylemekte.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…