Windows 11 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Ben RTM ile test edeceğim hocam, zahmetlik durum yok, zaten çok fazla program veya yedeklemekle uğraşılacak dosyam yok.
Hocam an itibariyle ISO indirildi. Kuruluma geçiyorum. Akşama doğru her şeyi kurup bilgilendir
Öncelikle temiz kurulumla geçiş yaptım.

Paragrafın başında sonuna kadar her detay oldukça doğru sonuna kadar katılıyorum. Windows 7 bence en iyi işletim sistemiydi. Windows 11 başarısız görünüyor şu an oldukça.

Windows 11'in güç modlarını ve güç dizaynını 10 ile karşılaştırdım. Sistemler çok ısınıyor Throttle oluyor diye birkaç ayara gitmişler. Akıllıca bir yöntem. Laptop kullanıcıları bayram etmiştir. @296822 bu yüzden Throttle sorunu yaşamıyor hatta bana kalırsa. Ama tam performans tutkunları için Windows 11'in tam performans modunu getirmesi gerekiyor. Ben kendim eriştim ve birkaç şeyi düzenledim.
@AJFA yeni yüklediğim ISO üzerinde açılmasıyla denemelere başladım. Şu an hiçbir güncelleme yapılmamış haliyle yani direkt ISO haliyle kullanıyorum. Şu an sorun yok. IS derlemesi 22533. English ISO aşırı iyi çalışıyor bu arada. Boot ekranım bile değişti. Turkish ISO'da Boot ekranı Windows 10'la aynıydı. Bunda değişti.

Son düzenleme:
UUP Dump'tan direkt 22000.556 sürümünü indirdim ve kurdum. Sürücüleri, yazılımları ve Visual C++ gibi kütüphaneleri kurdum yani bilgisayarım kullanıma hazır.

Sonuç: Windows 11 İngilizce ISO ile kurulunca, İngilizce kullanılınca daha performanslı gerçekten.

İngilizce kurdum Allah'tan

Çok ilginç gerçekten, İngilizce sürümdeki performans farkı neden acaba çok merak ettim. Gerçekten Türkçe sürüme göre ne gibi keskin farklar gözlemlediniz? Örneğin bahsettiğim görev yöneticisi takılması, mouse stuttering ve dosya gezginindeki performans sorunları ne durumda?

Türkçe sürümünü denemedim fakat İngilizce sürümünde öyle sorunlar yaşamadım.

Ben sevmedim. Tasarımı itici, performansı kötü.

Asırı BUGlu ama gorunus harika.

Türkçe sürümünü denemedim fakat İngilizce sürümünde öyle sorunlar yaşamadım.
Luminar kullanırken ciddi stuttering sorunları yaşıyorum, İngilizce sürümde çözülüp çözülmeyeceğinden emin değilim fakat merak etmedim de değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…