Evet çevirirseniz lisansınız tekrar aktif olur.Bilgisayarı aldığımda Windows 11 Home vardı lisanslı. Bilgisayarın dilini değiştirmek istediğim için Pro'ya yükselttim ama lisansım gitti. Tekrar eski haline çevirebiliyor muyum?
Evet çevirirseniz lisansınız tekrar aktif olur.Bilgisayarı aldığımda Windows 11 Home vardı lisanslı. Bilgisayarın dilini değiştirmek istediğim için Pro'ya yükselttim ama lisansım gitti. Tekrar eski haline çevirebiliyor muyum?
Windows edisyonları arası yükseltme yapılabilir fakat uyumluluktan dolayı indirgeme yapılamaz.
Eğer lisansınız OEM ise temiz kurulumla W11 Home kurarsanız tekrardan aktif olacaktır.
OEM olup olmadığını nereden anlayabilirim?
www.technopat.net
![]()
Windows Lisans Türü Nasıl Tespit Edilir?
Kullandığınız Windows sürümünün lisansını ve özelliklerini nasıl öğrenebileceğinize bakıyoruz. Söz konusu Windows lisanları olduğunda, yeni bir lisanswww.technopat.net
Eğer etkinleştirme başarısız ise sanmam. Cihazınız laptop mu?Sanırım lisansım OEM'di ama kendim Pro yapmak için değiştirdiğim için eski lisans anahtarım değişip Retail olmuş olabilir mi?
Evet laptop etkinleştirme başarısız gözüküyorEğer etkinleştirme başarısız ise sanmam. Cihazınız laptop mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.