Windows 11 için bedava antivirüs önerisi

mertqwert

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
Ryzen 7 7435HS
16 GB RAM
Arkadaşlar bilgisayara bazen bilinmeyen yerlerden program indiriyorum. Bazı yazılarda bu tip şeylerin güvenliği için Defender'ın yeterli olmadığını söylemiş. Buna uygun bedava antivirüs öneriniz var mı ya da Defender'a güvenmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayara bazen bilinmeyen yerlerden program indiriyorum. Bazı yazılarda bu tip şeylerin güvenliği için Defender'ın yeterli olmadığını söylemiş. Buna uygun bedava antivirüs öneriniz var mı ya da Defender'a güvenmeli miyim?

Kaspersky ya da Malwarebytes.

Defender'a güvenin,zaten bunlardan başka bir şey indirmiyorsanız ve güvenilir yerlerden indirdiğinizden eminseniz sıkıntı olmaz.

Windows Defender en iyi ücretsiz antivirusdur bence paralı işine giricekseniz o ayrı tabii.

Bu tarz programlarda crack ve virüsün çalışması için güvenlik programını devre dışı bırakmanız şart oluyor genelde. Bu da demek oluyor ki bir farkı olmaz defender'dan. Yönetici izni ile kendini güvenli böylege atıcaktır virüs.

Defender yeter onun dışında Kaspersky virüs removal tool kullanabilirsiniz.

Hocam yıllık 120 liraya 3 cihaza kadar harika bir koruma sahibi olabilirsiniz. Hatta 3 arkadaş 40'ar lira verip bölüşebilirsiniz. Hemen hemen her açıdan sizi korur beni de senelerdir her türlü zımbırtıdan koruduğu gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı