Windows 11 için Custom OS ve program önerisi

Kerpeten

Hectopat
Daha fazla  
FreeDOS bilgisayarıma Windows 11 kuracağım ama normal ISO'da binbir türlü gereksiz ve kullanmadığım şey var o yüzden internetten; Custom OS'ler, NTLite programı, winutil, microwin gibi programlar ve OS'ler buldum. Hangisi daha iyi olur bilmiyorum. FPS değerlerimin artacağı RAM ve CPU kullanımının düşük olduğu PC'yi gereksiz yormasın istiyorum, sizce ne kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İsteklerinizi karşılayan "tiny11" var. Dilerseniz göz atabilirsiniz.

Technopat makale linki

Hocam emin olamadım sizce OS'ler arasında en iyisi mi? Hocam bir de oyunlarda sıkıntı çıkarırmış OS'ler. Atıyorum Rust'ta Easy Anti-Cheat sıkıntı yaratır mı? Sistem dosyaları falan değişiyordur sonuçta.

Son düzenleme:
Hocam emin olamadım sizce OS'ler arasında en iyisi mi?

Performans ve sadelik önceliğiniz varsa, kesinlikle Tiny11'i öneririm. NTLite veya WinUtil, MicroWin gibi araçlar ise özelleştirmeler ve ince ayarlar için kullanılabilir; ancak bunlar biraz daha karmaşık olup, az da olsa teknik bilgi gerektirebilir. İhtiyaçlarınıza bakarsak, Tiny11 kullanabilirsiniz.

Hocam emin olamadım sizce OS'ler arasında en iyisi mi? Hocam bir de oyunlarda sıkıntı çıkarırmış OS'ler. Atıyorum Rust'ta Easy Anti-Cheat sıkıntı yaratır mı? Sistem dosyaları falan değişiyordur sonuçta.

Çok bilgim yok ama hiç sorun yaşayan biriyle karşılaşmadım. Sizin oyun testleri yapmanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı