Windows 11 için kasım ayından sonra güncelleme gelmemesi

Emrecopur

Hectopat
Evet arkadaşlar Microsoft yine bizi şaşırtmadı 22 Kasım da Windows 11 24H2'ye temiz kurulum yapmıştım. Microsoft'un açıklamasına göre bu tarihten sonra veya daha önce kurulum yapanlara güncelleme gelmeme. Saçmalığı ortaya çıktı bu sorunu çözmek için tekrar aralık ayında çıkan ISO ile kurulum yapmaya zorluyor.
Bu güncelleme gelmeme saçmalığını temiz kurulum yapmadan çözme şansımız yoktur mu? Kaç aydır güncelleme gelmiyor. Tekrar temiz kurulum yapmaya üşeniyorum her şeyi baştan tekrar kurmak istemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? En son güncelleme tarihleri ektedir.

1736095918525.png

1736095953009.png

1736095980739.png

Manuel olarak güncelleme yap temiz kuruluma gerek yok ki.

Ayarlarda Windows Özelliklerinde İS Derleme: 26100.2605 şeklinde olmalı sanırım sizinki zaten güncel.

Son düzenleme:
26100.2605 aynı şekilde sizin kurulum tarihiniz kaç öğrenebilir miyim bundan sonra yeni bir sürüm yayınlandı mı merak ediyorum sistemi tekrar kurmak zorunda kalmak istemiyorum kurduğum bir sürü program ve yaptığım ayarlar var.

26100.2605 aynı şekilde sizin kurulum tarihiniz kaç öğrenebilir miyim bundan sonra yeni bir sürüm yayınlandı mı merak ediyorum sistemi tekrar kurmak zorunda kalmak istemiyorum kurduğum bir sürü program ve yaptığım ayarlar var.
Benimki 11.12.2024'de güncellendi ama her ihtimale karşı Microsoft'tan baktım son sürüm aynı gözüküyor eğer güncellememesi gibi bir şey olursa buradan bakarsınız.

Benimki 11.12.2024'te güncellendi ama her ihtimale karşı Microsoft'tan baktım son sürüm aynı gözüküyor eğer güncellememesi gibi bir şey olursa buradan bakarsınız.

Hocam bu sayfada dediği gibi aylık olarak mı gelecek önemli olan kısmı okur musunuz rica etsem

Benimki 11.12.2024'te güncellendi ama her ihtimale karşı Microsoft'tan baktım son sürüm aynı gözüküyor eğer güncellememesi gibi bir şey olursa buradan bakarsınız.

Size gelen en son güncellemelerin tarihi benim paylaştığım resimdeki güncellemeler ile aynı mı bir bakar mısınız bu tarihten sonra güncelleme almış mısınız merak ettim.

Hocam bu sayfada dediği gibi aylık olarak mı gelecek önemli olan kısmı okur musunuz rica etsem
Burada da göründüğü gibi son güncelleme aynı tarihte olmuş anladığım kadarıyla Noel tatilinden dolayı güncelleme yapmamışlar ama genelde bir ay içinde en fazla 2 güncelleme olur zaten.

Size gelen en son güncellemelerin tarihi benim paylaştığım resimdeki güncellemeler ile aynı mı bir bakar mısınız bu tarihten sonra güncelleme almış mısınız merak ettim.
Windows güncellemeleri aynı fakat size Defender güncellemeleri gelmiyormuş bana bazen günde 2 tane geliyor mantıken evet problem var. "Diğer güncelleştirmeler" kısmında 3 güncellemeniz eksik.

Burada da göründüğü gibi son güncelleme aynı tarihte olmuş anladığım kadarıyla noel tatilinden dolayı güncelleme yapmamışlar ama genelde bir ay içinde en fazla 2 güncelleme olur zaten.

Windows güncellemeleri aynı fakat size Defender güncellemeleri gelmiyormuş bana bazen günde 2 tane geliyor mantıken evet problem var. "diğer güncelleştirmeler" kısmında 3 güncellemeniz eksik.

ESET kullanıyorum antivirüs olarak o beni sık sık uyarır idi Defender güncellemeleri var diye neredeyse 1 aydır uyarmıyor ondan dolayı şüphelendim peki tekrar kurulum yapmadan çözmenin bir yolu var mı?

ESET kullanıyorum antivirüs olarak o beni sık sık uyarır idi Defender güncellemeleri var diye neredeyse 1 aydır uyarmıyor ondan dolayı şüphelendim peki tekrar kurulum yapmadan çözmenin bir yolu var mı?
Baştan kurulum yapmanız şart değil güncelleştirme asistanı muhtemelen son sürümde olduğunuz için işe yaramaz ama deneyebilirsiniz. Eğer son sürümdesiniz derse Güncelleştirme kataloğundan güncellemeyi bulup yükleyebilirsiniz yada doğrudan ISO dosyasını kullanarak sistemi baştan yazdırırsınız veri kaybı olmadan. Ama sorun sadece defender'da olabilir o yüzden yeni sistem güncellemesi gelmeden bunu bilmek zor.

Baştan kurulum yapmanız şart değil güncelleştirme asistanı muhtemelen son sürümde olduğunuz için işe yaramaz ama deneyebilirsiniz. Eğer son sürümdesiniz derse güncelleştirme kataloğundan güncellemeyi bulup yükleyebilirsiniz ya da doğrudan ISO dosyasını kullanarak sistemi baştan yazdırırsınız veri kaybı olmadan. Ama sorun sadece Defender'da olabilir o yüzden yeni sistem güncellemesi gelmeden bunu bilmek zor.

Anladım çok teşekkür ederim ilginiz için bu ayın sonuna kadar bekleyeceğim bir değişiklik olmaz ise mecbur tekrar kurulum yaparım gibi gözüküyor.

Anladım çok teşekkür ederim ilginiz için bu ayın sonuna kadar bekleyeceğim bir değişiklik olmaz ise mecbur tekrar kurulum yaparım gibi gözüküyor.
Rica ederim. Güncellemenin gelmemesi ihtimaline karşın Microsoft'un sitesini bir kaç günde bir kontrol etmeyi unutmayın.

Geri
Yukarı