Windows 11 "Input not supported" hatası

Talcao

Femtopat
Katılım
29 Ağustos 2021
Mesajlar
45
Laptop ekranim zarar görmüştü ben de farkli monitöre gecip laptop kapagini kapatip o monitörü kullaniyordum. Monitör daha yuksek cozunurlukteydi o şekilde kullaniyordum. Laptop 60 Hz, monitör 85 ama bilgisayar 75'i kabul ettiğinden öyle kullanıyordum. Geçenlerde fark ettim 75'e 60 olunca ekran kaymasi yasaniyor. Ben de geri 60'a çekeyim dedim cektim ve şimdi input not Support hatasi aliyorum. Laptopun kapagini kapatinca vs. de alıyorum ve yalnızca 2. ekranı kullan dedigimde de ayni hata cıkıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, woon marka monitörüm var laptopa bagladim VGA ile. İlk zamanlar sadece monitör ekranını kullanarak ilerliyordum. Laptop 60Hz monitörde 85Hz özelligi vardi. Denemek istedim denedim ve ekrani sadece ikinci ekran seklinde kullanamaz olmustum. Geri Hz düsürdüm, cözünürlügü 1366x768 yaptim ama bir türlü cözüm olmadi. Ekran su an uzat seklinde ve laptopun kapagi hep acik oluyor. Biraz rahatsiz edici bir durum. Bu durumu düzeltmek icin her yolu denedim su an laptop ekranim acik, normal monitör 1440x900 59Hz sekline ayarli ama bir türlü sadece ikinci ekrana alamiyorum. Almaya calistigimda input nut supported oluyor. Nasıl cözebiliriz, yardimci olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç tane baglantı varsa hepsini denedinizmi.
evet, denedim.
DDU ile sürücüyü silip temiz kurulum yapın ve öyle deneyin.
sürücü derken ekran kartini mi kastettiniz ?
nvidia ve intel var sürücülerim arasinda ve nvidia'nin herhangi bir cözünürlük ayari yapma seçeneği yok biraz eski modellerden. intel ise tamamen bilgisayarin ses aygitlarindan, görüntüye kadar uzanan sürücüsü. hangisini ne yapmaliyim soylerseniz daha yardimci olur simdiden tesekkurler.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı