Windows 11 interneti sömürüyor

KingGladius

Kilopat
Katılım
24 Mart 2018
Mesajlar
11
KYK'da kaldığım için internetim sınırlı dün görmüş olduğunuz System and Windows Update 27 GB'lık paketimi bitirip üstüne 2 GB daha ek internet satın aldırttı. Windows Update ayarlarının hepsi kapalı, metered connections ayarı açık, services.msc'den Windows Update'i tamamen kapattım ancak hala bu lanet Windows 11 internetimi sömürüyor.

Sunucu hatası uyarısı aldığımdan dolayı görseli yükleyemedim hızlı resim linki olarakta atmak yasak olduğu için görseli atamadım ancak Systems and Windows Update kaynaklo sorun.
 
Hocam bilgisayarlar için gayet normal olduğunu düşünüyorum. benim şu anki 30 günlük kullanımım 260 gb. Normal gözüküyor.

telefondan veri paylaşım sınırı ayarlasanız nasıl olur?
 
Hocam bilgisayarlar için gayet normal olduğunu düşünüyorum. Benim şu anki 30 günlük kullanımım 260 GB. Normal gözüküyor.

Telefondan veri paylaşım sınırı ayarlasanız nasıl olur?

Boşta durduğu halde 1 saatte 27 GB'lık veri harcaması normal değil Update kapalı olduğu halde nasıl Update yapıyor onu da çözemedim.
 
Şimdi tekrar denedim services.msc kısmında Windows Update ve background intelligent transfer Service'i kapatsam bile otomatik olarak tekrar açıldığı için güncelleme yapmaya devam ediyor.
 
Windows Update blocker v1.8 kurdum, teslim en iyileştirmeyi kapattım (delivery optimasion) galiba sorun çözüldü 15 dakika içinde 1 GB daha veri harcadı ama şu an harcanan veri sadece Opera'dan gözüküyor 1.06 GB'dan sonra tekrar harcama yapmadı.​
 

Dosya Ekleri

  • image_2024-11-15_202619674.png
    image_2024-11-15_202619674.png
    71,8 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı