Çözüldü Windows 11 ISO dosyasını yazdırdıktan sonra USB belleğin adı değişti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kadir_x

Decapat
Merhaba arkadaşlar, FreeDOS laptopuma Windows 11 kurmak istiyorum. Bunun için Microsoft'un sitesinden Windows 11 ISO dosyasını indirdim ve Rufus ile 8 GB'lık USB belleğime aktardım. Bu işlem bittikten sonra USB belleğimin adı görseldeki gibi oldu, normal midir yoksa yanlış bir şey mi yaptım?

Dosya Ekleri

• resim_2022-10-29_201701358.png
    resim_2022-10-29_201701358.png
    19,9 KB · Görüntüleme: 72
Çözüm
Merhaba arkadaşlar, FreeDOS laptopuma Windows 11 kurmak istiyorum. Bunun için Microsoft'un sitesinden Windows 11 ISO dosyasını indirdim ve Rufus ile 8 GB'lık USB belleğime aktardım. Bu işlem bittikten sonra USB belleğimin adı görseldeki gibi oldu, normal midir yoksa yanlış bir şey mi yaptım?

Hocam normal ISO dosyasinin adını alıyor. USB bellek.
ESD-ISO olur ya da sizde olan olur hocam.
Normal bir şey. Rufus ile yazdırırken Birim etiketi yazar. Orda ayarlama yapabiliyorsunuz.

Hocam normal ISO dosyasinin adını alıyor. USB bellek.
ESD-ISO olur ya da sizde olan olur hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı