Windows 11 KB5028185 güncellemesi sonrası internet bağlantısı kesiliyor

Zandarav

Megapat
Daha fazla  
CPU: Intel Core i5 12600K 5.0 Ghz @ 1.225v | MOBO: ASUS Z690 TUF (D5)+ | GPU: Gigabyte RTX 3060 Ti 1.9 Ghz @ 0.975v (D6X) 8 GB | CPU Cooler: SilverStone Hydrogon D120 | RAM: Kingston 2x8 GB DDR5 6000 Mhz | Storage: Samsung 870 EVO 250 GB ~ Samsung 970 EVO Plus 1 TB ~ WD Blue 1 TB 7200 RPM | PSU: Corsair 750W RMx White 80+ Gold | Monitör: ASUS TUF VG24VQR VA Panel Full HD 165 Hz | Case: Aerocool Saturn Menace ~ Full Fan Design | Mouse ~ Keyboard: Bloody B2100 Set

BIOS veya sürücü güncellemesi yap tarzında yorumlar yapmayın, hepsi güncel çünkü.

Konu başlığında bahsi geçen güncelleme yüklendikten sonra ne USB Wi-Fi kullanabiliyorum ne de Ethernet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeyi geri almadan internet erişimi kazanamıyorum.

İlk yaptığım şey buydu, eğer bu tür problem ile karşılaşıp araştırmaya girecek olan olursa bilgi olsun.

Konuda bahsi geçen güncelleme yüklenince kablo takılı olsa bile durum böyle oluyor. 3 4 defa tekrar yükledim hala aynı.

Wifi özelliğini bile kullanamıyorum ağ kısmını tamamen etkiliyor.

Bu güncelleme bela oldu bana.

Arkadaşlar sonunda format attım ve sürücüleri yükledim, mi wifi USB alıcısının da uygulamasını yükleyeyim dedim ve bunu yükleyince internet kesiliyor, kaldırdığımda düzeliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…