Windows 11 kendi kendine dosya siler mi?

eagle19

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarı yaklaşık 1 haftadır açmamıştım ve 156 GB'lik bir yer vardı. Bugün açtığımda 176 GB boş alan olduğunu gördüm bu normal mi? Bilgisayar kendi kendine 20 GB dosya siler mi?

Belki yanlış hatırlıyorsunuzdur, güncelleme vs. biraz silinir veya dolar. Siz dosyalarınıza bakın duruyor mu diye? Bir sorun yok gibi.

Merhaba, bilgisayarı yaklaşık 1 haftadır açmamıştım ve 156 GB'lik bir yer vardı. Bugün açtığımda 176 GB boş alan olduğunu gördüm bu normal mi? Bilgisayar kendi kendine 20 GB dosya siler mi?

Disk temizlemeyi açtıysan veya akıllı depolamayı ve bilgisayarda çok gereksiz dosya varsa evet.

Belki yanlış hatırlıyorsunuzdur, güncelleme vs. biraz silinir veya dolar. Siz dosyalarınıza bakın duruyor mu diye? Bir sorun yok gibi.
yok eminim 156 gb boş alan vardı ama 2-3 oyun silip yüklemiştim 1 hafta önce ondan da olabilir mi ? Dosyalarımda duruyor gibi

Disk temizlemeyi açtıysan veya akıllı depolamayı ve bilgisayarda çok gereksiz dosya varsa evet.
Açmadım disk temizlemeyi onlar oto açık oluyor mu

@eagle19 Olabilir, neyi yükleyip sildiğinizi bilmiyorum. Bir sıkıntı yok gibi.

Yok eminim 156 GB boş alan vardı ama 2-3 oyun silip yüklemiştim 1 hafta önce ondan da olabilir mi?

Açmadım disk temizlemeyi onlar oto açık oluyor mu?

Evet olabilir ayarları kontrol etmekte fayda var. Sorun şu da olabilir yanlışlıkla 30 gündür girilmeyen uygulamaları sil diye bir şeye basmış olabiilirsin.

Geri
Yukarı