Merhaba, bilgisayarı yaklaşık 1 haftadır açmamıştım ve 156 GB'lik bir yer vardı. Bugün açtığımda 176 GB boş alan olduğunu gördüm bu normal mi? Bilgisayar kendi kendine 20 GB dosya siler mi?
yok eminim 156 gb boş alan vardı ama 2-3 oyun silip yüklemiştim 1 hafta önce ondan da olabilir mi ? Dosyalarımda duruyor gibiBelki yanlış hatırlıyorsunuzdur, güncelleme vs. biraz silinir veya dolar. Siz dosyalarınıza bakın duruyor mu diye? Bir sorun yok gibi.
Açmadım disk temizlemeyi onlar oto açık oluyor muDisk temizlemeyi açtıysan veya akıllı depolamayı ve bilgisayarda çok gereksiz dosya varsa evet.
Yok eminim 156 GB boş alan vardı ama 2-3 oyun silip yüklemiştim 1 hafta önce ondan da olabilir mi?
Açmadım disk temizlemeyi onlar oto açık oluyor mu?
C:\Windows.old
klasörü var mı bir bak.var windows old klasörüSon yaptığın güncellemenin eski kaydı silinmiş olabilir.
Windows Update'ten Güncelleme geçmişini at, bir deC:\Windows.old
klasörü var mı bir bak.
Temp klasörleri? Net olarak ne kadar kullanıldıklarını anlamanın bir yolu yok direkt dolmaya başlıyorlar ama tahminimce bir RAR dosyası içinden büyük bir dosyayı dışarı aktarmışsın Temp klasöründen silinmiş.var windows old klasörü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.