BuzzardTR Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #1 Merhaba, Windows 11 bilgisayarıma Jaxcore isimli uygulamayı kurdum daha sonra beğenmedim ve sildim, kısayol menüsü aşağıdaki hale geldi nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri 1740252441432.png 1,3 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba, Windows 11 bilgisayarıma Jaxcore isimli uygulamayı kurdum daha sonra beğenmedim ve sildim, kısayol menüsü aşağıdaki hale geldi nasıl düzeltebilirim?
Çözüm BuzzardTR 23 Şubat 2025 DellaPesco dedi: Uygulamayı kurmadan önce, sistemi geri yüklemesi oluşturduysanız. Geri yükleme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki oluşturmadım. Windows'u 24h sürümüne güncelledim ve sorun çözüldü.
DellaPesco dedi: Uygulamayı kurmadan önce, sistemi geri yüklemesi oluşturduysanız. Geri yükleme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki oluşturmadım. Windows'u 24h sürümüne güncelledim ve sorun çözüldü.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.023 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 23 Şubat 2025 #2 Uygulamayı kurmadan önce, sistemi geri yüklemesi oluşturduysanız. Geri yükleme yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS BuzzardTR Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 DellaPesco dedi: Uygulamayı kurmadan önce, sistemi geri yüklemesi oluşturduysanız. Geri yükleme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki oluşturmadım. Windows'u 24h sürümüne güncelledim ve sorun çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
DellaPesco dedi: Uygulamayı kurmadan önce, sistemi geri yüklemesi oluşturduysanız. Geri yükleme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki oluşturmadım. Windows'u 24h sürümüne güncelledim ve sorun çözüldü.