Windows 11 kişiselleştirme ayarları nasıl yapılır?

Merhaba. Ben FreeDOS bilgisayara Windows 11 kurdum fakat neredeyse hiçbir değişikliğe aktifleştirmeden izin vermiyor. Daha önce başka bilgisayarada kurmuştum aktifleştirmediğim halde temayı koyu tema yapabilmiştim. Bu kurduğumda masaüstü simgelerini nasıl getirebilirim? (bilgisayarım, Denetim Masası gibi vs.) Bir de temayı koyu renk nasıl yapabilirim? Aktifleştirmemi istiyor başka bir yolu yok mu?

Biliyorum hocam ama zaten basit bir ayardı, hep genelde aktifleştirmeden kullanıyordum. Komutlarla vs. yapma imkanımız yok mu?
Komutlarla yapılıyor fakat bilgisayarınızı hiç bilmediğiniz bir bilgisayara bağlıyorsunuz. Önermem. Bence gerekirse kişiselleştirmeden feragat edin ya da satın alıp kişiselleştirin. Diğer hiçbir yöntem güvenilir değil.

Komutlarla yapılıyor fakat bilgisayarınızı hiç bilmediğiniz bir bilgisayara bağlıyorsunuz. Önermem. Bence gerekirse kişiselleştirmeden feragat edin ya da satın alıp kişiselleştirin. Diğer hiçbir yöntem güvenilir değil.
Bu konuda en bilindik MAS aslında. İnternet sunucusuna bağlama gibi olayı da yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı