Windows 11 kullanıcı adını kökten değiştirme

Daha fazla  
Windows 11'de kullanıcı adım otomatikman PC oldu ve ben de bunu değiştirmek istiyorum. Değiştirmenin yolları nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam önce denetim masasını açın oradan kullanıcı hesaplarına girin ve hesabınızın ismini değiştirin yazıyor bir onu deneyin.

Hocam önce denetim masasını açın oradan kullanıcı hesaplarına girin ve hesabınızın ismini değiştirin yazıyor bir onu deneyin.

Değiştirdim ama maalesef CMD açınca isim aynı kalıyor.

Windows 10'da bunu değiştirmek için format atmak lazımdı. 11'de durum ne bilmiyorum ama aynıdır herhalde.

Format atmak istemiyorum. Bilgisayarda özel bilgilerim var. Gitmesini istemiyorum. Zaten daha yeni format attırdım 4 ay bile olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değiştirdim ama maalesef CMD açınca isim aynı kalıyor.

Format atmak istemiyorum. Bilgisayarda özel bilgilerim var. Gitmesini istemiyorum. Zaten daha yeni format attırdım 4 ay bile olmadı.
Biladerim özel bilgim var ben yapabilirim diyorsun ilk mesajda şimdi ise özel bilgilerini yedekleyip ya da yedekletip (Format atmayı bilmiyorsun) formatlama yapabilirsin.

Biraz daha açabilir misiniz nasıl yapacağım.

Mobildeyim şu an ama;
Netplwiz açınca kullanıcılar kısmı açar orada şu anki kullanıcı adını gorursun,
Sag altta ekle kısmına tıklayınca gelen ekranda eskisini silip, yeni kullanıcı adını girip kaydet.
Restart yapınca yeni kullanıcı adıyla açar.

Mobildeyim şu an ama;
Netplwiz açınca kullanıcılar kısmı açar orada şu anki kullanıcı adını gorursun,
Sag altta ekle kısmına tıklayınca gelen ekranda eskisini silip, yeni kullanıcı adını girip kaydet.
Restart yapınca yeni kullanıcı adıyla açar.

O zaman tüm ayarlarım gider Microsoft hesabımla oturum kapanır uygulamalarım sıfırlanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı