Çözüldü Windows 11 kurarken BIOS menüsünde ne yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Windows 11 ISO dosyasını flash belleğe yazdırdım ama USB fdd ve USB key var, ikisini de en üstte denedim kurulum başlamadı. Ne yapmam lazım? Bundan daha önce flash belleğe Windows 10 yazdırdıktan sonra yeniden başlatınca BIOS menüsüyle uğraşmadan direk kurulum başlamıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sisteminiz UEFI değilse Windows'u USB belleğe Rufus'la görseldeki gibi yazdırın.

Kurulum yapmak istediğiniz cihaz masaüstü mü dizüstü mü yazın. Marka ve model belirtin.
Fanlı monitör var masaüstü sayılır yani heralde, markası Lenovo fotoğraftakileri tekrar deneyeceğim şimdi.

Sorunumu GPT seçerek çözdüm yine de teşekkürler.
Sisteminiz UEFI değilse Windows'u USB belleğe Rufus'la görseldeki gibi yazdırın.

Kurulum yapmak istediğiniz cihaz masaüstü mü dizüstü mü yazın. Marka ve model belirtin.
Fanlı monitör var masaüstü sayılır yani heralde, markası Lenovo fotoğraftakileri tekrar deneyeceğim şimdi.

Sorunumu GPT seçerek çözdüm yine de teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…