Çözüldü Windows 11 kurarken Disk 1 silinmiyor veya dokunulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mirzahalit

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rtx 4060
İşlemci
ryzen 7640 hs
Dostlar merhaba ekte gördüğünüz konunmdayım(https://ibb.co/1MvSCpB)windowsu yükleyeceğim konumu ayarlamam gerekiyor. Problem şurada.
Disk 1 diye olan kısımları silemiyorum veya dokunamıyorum. Disk 0 olanlarda ise bölüm 1 yani tahminen ana disk olan kısma Windows yüklenmiyor şu anda tek aktif yer Windows yükleyebileceğim disk 0 serbest bırakılmış alan olarak gözüken yer. Normalde direkt yüklenebilen yere(15.5 GB) yükleyecektim ama izlediğim videolardan vs. doğru gelmedi sorayım dedim.
Bilgisayar: HP Victus 16-S0023NT

Çözüm
(Mesaj yazma kısmının altında görsel yükle kısmı var.)
Görev çubuğunda Windows simgesine sağ tıklayın.
Disk yönetimine girip tüm diskleri görecek şekilde resim atın.
Sistem diskinizin hangisi olduğunu ve hangi diski veya disk bölümlerini silmek istediğinizi de belirtin. (görsele göre)

Hocam PC FreeDOS ve ilk defa Windows yüklüyorum, sıkıntı kısım orada zaten.

Dostlar merhaba ekte gördüğünüz konunmdayım(https://ibb.co/1MvSCpB)windowsu yükleyeceğim konumu ayarlamam gerekiyor. Problem şurada.
Disk 1 diye olan kısımları silemiyorum veya dokunamıyorum. Disk 0 olanlarda ise bölüm 1 yani tahminen ana disk olan kısma Windows yüklenmiyor şu anda tek aktif yer Windows yükleyebileceğim disk 0 serbest bırakılmış alan olarak gözüken yer. Normalde direkt yüklenebilen yere(15.5 GB) yükleyecektim ama izlediğim videolardan vs. doğru gelmedi sorayım dedim.

Dostlar problemi çözdüm, eğer benim gibi takılan olursa diye bırakıyorum. En yüksek GB'li olan diski silin ve kendi kendine duzeltiyor 2 dk kastikdan sonra.
Sistem diskinizin hangisi olduğunu ve hangi diski veya disk bölümlerini silmek istediğinizi de belirtin. (Görsele göre)

Sistem diskinizin hangisi olduğunu ve hangi diski veya disk bölümlerini silmek istediğinizi de belirtin. (görsele göre)

Hocam PC FreeDOS ve ilk defa Windows yüklüyorum, sıkıntı kısım orada zaten.

Dostlar problemi çözdüm, eğer benim gibi takılan olursa diye bırakıyorum. En yüksek GB'li olan diski silin ve kendi kendine duzeltiyor 2 dk kastikdan sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı