Windows 11 kurarken hata veriyor

Talha Bahar

Decapat
Daha fazla  
Merhaba internetten izlediğim bir videoya bakarak ASUS TUF A15 4060 laptopa.
W11 Pro yükledim her şeye kadar sorunsuz geldim. Bu Update kısmında adamınkiyle cok alakasız şeyler oldu. Yine de devam ettim bazılarını yükle desemde algılamıyor uyarı veriyor. Ne yapayım? Hızlı cevap verirseniz sevinirim.

IMG_20231017_211321.jpg

Eğer ki şu anda indirdiğin şey bu AMD Software ise zaten dahili grafik kartının sürücüsüdür.

Bunu indirdim şu an iniyor ama ekran kartına girdim onun son sürümü 2.ay gösteriyor AMD'ninki inince yapacak bir şey kalmıyor mu?

Eğer ki şu anda indirdiğin şey bu AMD Software ise zaten dahili grafik kartının sürücüsüdür.
Amd farklı ekran kartı farklı farklı cıktıda o yüzden dedim technopatın w11 kurulumunda sadece amd gözüküyodu ekran kartı gözükmüyodu

Bunu indirdim şu an iniyor ama ekran kartına girdim onun son sürümü 2.ay gösteriyor AMD'ninki inince yapacak bir şey kalmıyor mu?

Ekran kartın için güncel sürücüyü buradan indir. İndirirken de GeForce Experience'i de kur. Bundan sonra her güncelleme aldığında oradan tek tuşla güncelleyebilirsin.

Ekran kartın için güncel sürücüyü buradan indir. İndirirken de GeForce Experience'i de kur. Bundan sonra her güncelleme aldığında oradan tek tuşla güncelleyebilirsin.
İşlemci tamam heralde demi ekran kartınıda yapınca bitiyor tamamen

Dosya Ekleri

• IMG_20231017_215337.jpg
    IMG_20231017_215337.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 21

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı