Windows 11 kurarken sistem yeniden başlamıyor

EymenUlu

Centipat
Daha fazla  
Hocam yeni PC aldım ilk olarak BIOS'tan RAM MHz ayarını değiştirdim sonra direkt Windows 11 kurmayı denedim. Technophat'ın videosundan yararlandım. Her şeyi yapıyorum sonra PC yeniden başlatılması gerek diyor yeniden başlat seçeneğine tıklıyorum. Monitörde görüntü gidiyor klavyenin farenin ışığı kapanıyor ama PC hala çalışıyor, kapanıp açılmıyor. Yaklaşık 20 dakikadır bekliyorum hala tık yok ama PC çalışıyor. Acil yardım lazım. İlk deneyişimde açılmadı diye kasadan açıp kapattım sonra boot menüsüne geldiğimde bu sefer Microsoft boot service tarzında bir şey vardı. Ve disk bölüm ayırma yerinde artık 1 tane bölüm yoktu 4 bölüme ayrılmıştı. Ben de yaklaşık 930 GB olan 3. bölümü seçtim aynı şeyleri yaptım yeniden başlata tıkladım ama yine aynı şey oldu PC hala açılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yeni PC aldım ilk olarak BIOS'tan RAM MHz ayarını değiştirdim sonra direkt Windows 11 kurmayı denedim. Technophat'ın videosundan yararlandım. Her şeyi yapıyorum sonra PC yeniden başlatılması gerek diyor yeniden başlat seçeneğine tıklıyorum. Monitörde görüntü gidiyor klavyenin farenin ışığı kapanıyor ama PC hala çalışıyor, kapanıp açılmıyor. Yaklaşık 20 dakikadır bekliyorum hala tık yok ama PC çalışıyor. Acil yardım lazım. İlk deneyişimde açılmadı diye kasadan açıp kapattım sonra boot menüsüne geldiğimde bu sefer Microsoft boot service tarzında bir şey vardı. Ve disk bölüm ayırma yerinde artık 1 tane bölüm yoktu 4 bölüme ayrılmıştı. Ben de yaklaşık 930 GB olan 3. bölümü seçtim aynı şeyleri yaptım yeniden başlata tıkladım ama yine aynı şey oldu PC hala açılmadı.
Flaş belleğine Windowsu yazdırdıktan sonra bilgisayarı kapatıp flaş bellek ile çalıştırıcaksın sonra tüm diskleri silip yeni diyeceksin sonra kendisine bırakacaksın.

Sisteminizi de yazabilir misiniz? Benzer bir sorunu ben de yaşıyorum bileşenlerimiz aynı mı diye bakacağım.

Sisteminizi de yazabilir misiniz? Benzer bir sorunu ben de yaşıyorum bileşenlerimiz aynı mı diye bakacağım.

ASUS Dual RTX 4060 8 GB.
ASUS Prime H610M-R anakart.
Intel i5 12400F
Samsung EVO Plus 1TB M.2 SSD.
XPG rancher Blade 2x8GB DDR5 5600MHz RAM.

Flash belleğine Windows'u yazdırdıktan sonra bilgisayarı kapatıp flash bellek ile çalıştırıcaksın sonra tüm diskleri silip yeni diyeceksin sonra kendisine bırakacaksın.

Bazı disk bölümleri silinmiyor.

Benim de anakartım ASUS Prime ancak AMD için olan versiyonu A620M-K. Bende de windows yüklerken aynı sorun olmuştu. Zar zor bir şekilde yüklemeyi becermiştim ama sistem yeniden başlarken bazen siyah ekranda kalıyor bazen de yeniden başlıyor ancak hiç anakart logosu vs. gözükmüyor direkt windows açılıyor. Belki anakartla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Sizinki de öyle olabilir. BIOS versiyonunuz güncel mi? Benim güncel değil halen de sorun devam ediyor. BIOS güncellemeye gözüm yemiyor elektrik kesintisi olan bir bölge olduğum için. Sizinki de güncel değilse belki BIOS güncellemesiyle çözülebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı