Windows 11 kurarken "Windows, NTFS olarak biçimlendirilen bir bölüme yüklenmelidir" hatası

yürüyen hamsi

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben Windows 10'dan 11'e temiz format atıyorum. Galiba bir adımı atladım ve bu hatayı verdi. Sonra iptal ettim. PC bozuldu. USB'yi çıkarıyorum "boot device press any key" falan diyor. Basıyorum fayda etmiyor. USB'yi takıyorum direkt Windows kurulum geliyor. Devam et diyorum sistem gereksinimleri yetersiz diyor. Nasıl yapacağım?

d7cee4fa-fff9-48a7-91f5-f3f0560517ec.jpg

d3d8c0af-4617-4618-9d52-b79da194422f.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ben Windows 10'dan 11'e temiz format atıyorum. Galiba bir adımı atladım ve bu hatayı verdi. Sonra iptal ettim. PC bozuldu. USB'yi çıkarıyorum "boot device press any key" falan diyor. Basıyorum fayda etmiyor. USB'yi takıyorum direkt Windows kurulum geliyor. Devam et diyorum sistem gereksinimleri yetersiz diyor. Nasıl yapacağım?

Eki Görüntüle 2130450

Eki Görüntüle 2130451
Çözümü burada var hocam, aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz.

Bilgisayarın Windows 11'i kaldırmıyor.
Yanlış, 100 MB'lık EFI alanına Windows 11'i yüklemeye çalışıyorsunuz.

İçinde verileriniz yoksa o disk menüsündeki tüm bölümleri silin, Windows, zaten kendisi için gerekli olan bölümleri otomatik olarak oluşturacaktır.

Verileri de eğer disk yönetiminden disk boş gözükmüyorsa verileri kurtarma şansınız var.

Bu nereden çıktı o zaman?

Eki Görüntüle 2130917

Yoksa okur-yazar değil misin?

Gözümden kaçmış hocam, insanlık hali.

Dediğini yapacaktım fakat ekranım genişledi yani tahminimce 1600x800 oldu ve bu hatayı aldım bu sefer de.

Şunu uygulayın, sayesinde 3 GB RAM ayırdığım 4. nesil i3 işlemcide sanal makinede çalıştırıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı