Windows 11 kurmak için flash bellek önerisi

syrewx05

Centipat
Daha fazla  
Aşağıdaki videoya bakarak Windows 11 kuracağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce 8 GB flash bellek yeterli midir? Yoksa 16 GB mı almalıyım? Ayrıca önerdiğiniz bir flash bellek varsa rica etsem linkini bırakabilir misiniz? Bir diğer sorum ise; sadece Windows 11 kurmak için flash bellek kullanacağım için, herhangi bir bilgisayarcıdan 8 GB USB bellek alsam yeterli midir? Markanın çok bir önemi var mıdır? Hepinize iyi geceler diliyorum.

Aşağıdaki videoya bakarak Windows 11 kuracağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce 8 GB flash bellek yeterli midir? Yoksa 16 GB mı almalıyım? Ayrıca önerdiğiniz bir flash bellek varsa rica etsem linkini bırakabilir misiniz? Bir diğer sorum ise; sadece Windows 11 kurmak için flash bellek kullanacağım için, herhangi bir bilgisayarcıdan 8 GB USB bellek alsam yeterli midir? Markanın çok bir önemi var mıdır? Hepinize iyi geceler diliyorum.

Hocam 16GB olmasına gerek yok. Ayrıca markanın hiç bir önemi yok herhangi bir flash bellek ile atabilirsiniz.

8 GB yeterli oluyor hocam. Sadece bunun için kullanacaksan işini görür.
Bazı forum sitelerinde yetmez diye duymuştum da emin olmak için tekrar sordum hocam. Bir tane program vardı ismini unuttum galiba sadece o 5 gb yer tutuyormuş başka bir şey yokmuş. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Peki herhangi bir bilgisayarcıdan alsam sorun olur mu?

Hocam 16GB olmasına gerek yok. Ayrıca markanın hiç bir önemi yok herhangi bir flash bellek ile atabilirsiniz.
Anladım hocam teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı