Windows 11 kurulum flash belleği siyah ekranda kalıyor

Prime Ghost

Hectopat
Daha fazla  
Boot menüden diskimi seçtim ISO dosyası ile Windows 11 kuracağım fakat siyah ekranda kalıyor, ne yapmalıyım?

Boot menüden diskimi seçtim ISO dosyası ile Windows 11 kuracağım fakat siyah ekranda kalıyor, ne yapmalıyım?

BIOS'a girip boot kısmından kurulum USB'sini 1.sıraya alıp kaydedip çıkıp deneyin.

BIOS'a girip boot kısmından kurulum USB'sini 1.sıraya alıp kaydedip çıkıp deneyin.
Hocam usb belleği mi en başa alayım yoksa diski mi?
1. Sırada windows boot manager vardı birde VendorCoProductCode 2.00 yazıyor sanırım usb'min bu olması gerek çünkü sadece 1 tane diskim ve takılı usb'im var.

Hocam USB belleği mi en başa alayım yoksa diski mi?
1. Sırada Windows Boot Manager vardı bir de VendorCoProductCode 2.00 yazıyor sanırım USB'min bu olması gerek çünkü sadece 1 tane diskim ve takılı USB'im var.

Flash belleği 1.sıraya alıp kaydedip çıkın.

Flash belleği 1.sıraya alıp kaydedip çıkın.
Yine'de olmazsa sistemini belirt ve ISO'yu nasıl yazdırdığını söyle.
Olmadı, sistemim gtx 1650, 1600 af, 16 gb ddr4 ram.
Iso'yu microsoft'un sitesinden x64 olarak indirdim(arm64 olarak değil) sonrasında rufus üzerinden ntfs olarak yazdırdım, ayarlar kendiliğinden oldu ve dokunmadım rufusta zaten.

Birde usb'yi taktığım halde bu bilgisayarda usb gözükmüyor.
20251021_211104.jpg

Olmadı, sistemim GTX 1650, 1600 AF, 16 GB DDR4 RAM.
ISO'yu Microsoft'un sitesinden X64 olarak indirdim(ARM64 olarak değil) sonrasında Rufus üzerinden NTFS olarak yazdırdım, ayarlar kendiliğinden oldu ve dokunmadım Rufus'ta zaten.

Bir de USB'yi taktığım halde bu bilgisayarda USB gözükmüyor.Eki Görüntüle 2591573

GPT şeklinde hazırladın mı? Sen ISO'yu Rufus ile GPT şeklinde tekrar yazdırıp dene bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı