Windows 11 kurulum yükleme başarısız oldu

WretSS

Kilopat
Yer
TÜRKİYE
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRENCİ
Merhaba ASUS ROG Zephyrus G14 laptopuma Windows 11 yüklerken hata alıyorum. Windows yükleme aracı ile flaşa yazdırdım, Rufus kullanarakta yazdırdım tek değişen hatanın daha geç gelmesi oldu. Önerileriniz nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_8604.jpeg
    IMG_8604.jpeg
    102,6 KB · Görüntüleme: 561
Garip bir hata. Windows 11 23H2 yüklemeyi deneyebilir misiniz? 24H2'deki setup.exe sorunlu çalışabiliyor.

Bu gereksinimi zaten önceden denetliyor. Büyük ihtimal %100 tamamlandı yazdıktan sonra bu hatayı alıyor.

24H2 sürümünü deniyordum şu anda 23H2 deneyeceğim. Hatayı disk seçiminden sonraki ekranda %42 civarındayken alıyorum.

Anakart BIOS'da TPM2.0 ve SecureBoot ayarlarına bakılmalı UEFI önyüklemeli USB ile Rufus'da bazı ön seçimli ayarlar vardı ben hiç birini seçmeden yazdırmıştım kontrol edilmeli.

Microsoft'un sitesinden Win11 24H2 Home Türkçe seçili ISO indirip USB'den kuruluma geçtiğimde Türkiye-Türkçe-Türkçe Q klavye seçtim Lisans anahtarımı Microsoft hesabımı girdim sorun yok, fakat sonraki tüm kurulum aşamaları/sayfaları ise yarı İngilizce yarı Türkçe devam etti bu neden böyle oldu ki?

Bir de şu arka planda işlemciyi ram'leri sömüren allahın cezası Edge'den OneDrive'dan kurtulayım derken "Belgeler" klasörünü silmişim of. Dosya Gezgini altına sadece Resimler-Müzikler-Videolar var Belgeler klasörü yok oyunlar da save'ler de sorun çıkartırsa yandık, neyse bir şekilde Kitaplıklar/Özellikler'den bulup Geri Konuma Yükle ile geri getirdim.

Son düzenleme:
Laptop daha 1 yıllık R9 7940HS RTX 4070 1TB WD PC SN560 M.2 SSD mevcut.

Windows 11 23H2 sürümünü deneyin. Rufus yerine Ventoy deneyebilirsin. Eğer hala düzelmezse USB flash bellek kaynaklı olabilir.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı