119 küsüratlı GB bölümü vardıBence o bilgisayarda 120GB bir SSD var ve Windows kendisini trajik bir şekilde HDD'ye kurdu.
Windows 10 ve 11 HDD'de inanılmaz yavaş çalışıyor aslında. Arkadaşınız bilgisayarda SSD olmadığından emin mi?
Daha önceden de Windows 11 mi kullanıyordu?
Tamamdır hocam dediğiniz gibiymiş kurdum ve düzeldi bu 2. yardımınız sağolun.Bence o bilgisayarda 120GB bir SSD var ve Windows kendisini trajik bir şekilde HDD'ye kurdu.
Windows 10 ve 11 HDD'de inanılmaz yavaş çalışıyor aslında. Arkadaşınız bilgisayarda SSD olmadığından emin mi?
Daha önceden de Windows 11 mi kullanıyordu?
Tekrardan sorununuzun çözülmesine sevindim efendim.Tamamdır hocam dediğiniz gibiymiş kurdum ve düzeldi bu 2. yardımınız sağolun.
3. Bir sorundan bahsedebilir miyim?Tekrardan sorununuzun çözülmesine sevindim efendim.![]()
Konu sizin sorumluluğunuzdadır. Size kalmış ancak kurallar yeni bir konu acmaniz yönünde düzenlenmiş efendim.3. Bir sorundan bahsedebilir miyim?
Neden kopyalama ihtiyacı duydunuz ki efendim?Ventoy kurulu bir başka bellek ile bir bilgisayar daha formatlamak istiyorum ama belleği kopyalamaya çalışırken dosyanın kopyalanamayacak özellikleri var diyor.
Yanlış bir telaffuzda bulunmuşum. Windows 11 ISO dosyasını silip onun yerine Windows 10 dosyasını eklediğimde kopyalama hatası verdi.Konu sizin sorumluluğunuzdadır. Size kalmış ancak kurallar yeni bir konu acmaniz yönünde düzenlenmiş efendim.
Benlik hiç bir sorun yok ancak.
Neden kopyalama ihtiyacı duydunuz ki efendim?
Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin efendim.Yanlış bir telaffuzda bulunmuşum. Windows 11 ISO dosyasını silip onun yerine Windows 10 dosyasını eklediğimde kopyalama hatası verdi.
Denedim fakat aynı hatayı veriyor.Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin efendim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.