Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1
Çözüm Sakuya Izayoi 1 Temmuz 2025 Ventoy'u belleğe kurduktan sonra direkt ISO dosyasını belleğin içine atmanız yeterli olacaktır. Ventoy kurduktan sonra Rufus ile bir daha yazmanıza gerek yok.
Ventoy'u belleğe kurduktan sonra direkt ISO dosyasını belleğin içine atmanız yeterli olacaktır. Ventoy kurduktan sonra Rufus ile bir daha yazmanıza gerek yok.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.357 Çözümler 604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #31 Akatshix dedi: Ve BIOS'da Security boot açık olmasına rağmen. Anladım fakat o kısma erişemiyorum kapatmama izin vermiyor kısayol tuşları. Genişletmek için tıkla... BIOS'a şifre koyup denemeniz gerek sanırım. Artı 0 Eksi
Akatshix dedi: Ve BIOS'da Security boot açık olmasına rağmen. Anladım fakat o kısma erişemiyorum kapatmama izin vermiyor kısayol tuşları. Genişletmek için tıkla... BIOS'a şifre koyup denemeniz gerek sanırım.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.691 Makaleler 5 Çözümler 276 1 Temmuz 2025 #32 Akatshix dedi: Ve bios'da security boot açık olmasına rağmen Anladım fakat o kısma erişemiyorum kapatmama izin vermiyor kısayol tuşları. Genişletmek için tıkla... BIOS'da CTRL+S basınca gelişmiş ayarlara izin vermesi lazım denediniz mi? Artı 0 Eksi
Akatshix dedi: Ve bios'da security boot açık olmasına rağmen Anladım fakat o kısma erişemiyorum kapatmama izin vermiyor kısayol tuşları. Genişletmek için tıkla... BIOS'da CTRL+S basınca gelişmiş ayarlara izin vermesi lazım denediniz mi?
KS KS Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #33 Einstein dedi: BIOS'a şifre koyup denemeniz gerek sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam onun için bir rehber var mı ? Sakuya Izayoi dedi: BIOS'da CTRL+S basınca gelişmiş ayarlara izin vermesi lazım denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bu fonksiyonu uyguladığımda sadece BİP sesi geliyor ve herhangi bir şey değişmiyor BIOS'ta zaten Advenced bölümü var ondawn mı bahsediyorsunuz ? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: BIOS'a şifre koyup denemeniz gerek sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam onun için bir rehber var mı ? Sakuya Izayoi dedi: BIOS'da CTRL+S basınca gelişmiş ayarlara izin vermesi lazım denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bu fonksiyonu uyguladığımda sadece BİP sesi geliyor ve herhangi bir şey değişmiyor BIOS'ta zaten Advenced bölümü var ondawn mı bahsediyorsunuz ?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.357 Çözümler 604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #34 Akatshix dedi: Hocam onun için bir rehber var mı ? Bu fonksiyonu uyguladığımda sadece BİP sesi geliyor ve herhangi bir şey değişmiyor BIOS'ta zaten Advenced bölümü var ondawn mı bahsediyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Akatshix dedi: Hocam onun için bir rehber var mı ? Bu fonksiyonu uyguladığımda sadece BİP sesi geliyor ve herhangi bir şey değişmiyor BIOS'ta zaten Advenced bölümü var ondawn mı bahsediyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.691 Makaleler 5 Çözümler 276 1 Temmuz 2025 #35 Hayır ondan bahsetmiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #36 Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ayarlamaya çalışıp geliyorum. Sakuya Izayoi dedi: Hayır ondan bahsetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Halen sadece BİP sesi geliyor. Hocam yapamadım biraz ara vereyim tekrar gelirim teşekkür ederim yardımlarınız için. @Sakuya Izayoi Ventoy ekranı geldi normal mi Son düzenleme: 1 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ayarlamaya çalışıp geliyorum. Sakuya Izayoi dedi: Hayır ondan bahsetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Halen sadece BİP sesi geliyor. Hocam yapamadım biraz ara vereyim tekrar gelirim teşekkür ederim yardımlarınız için. @Sakuya Izayoi Ventoy ekranı geldi normal mi
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.691 Makaleler 5 Çözümler 276 1 Temmuz 2025 #37 Akatshix dedi: Ventoy ekranı geldi normal mi? Genişletmek için tıkla... WimBoot ile girmeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
Akatshix dedi: Ventoy ekranı geldi normal mi? Genişletmek için tıkla... WimBoot ile girmeyi dener misiniz?
KS KS Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #38 Sakuya Izayoi dedi: WimBoot ile girmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tıkladım bekliyorum , bir yüzfde yüklüyor şu anda. Bu ekrandan itibaren normal bir kurulum mu olacak ve USB'yi yine kuruluş tam biterken mi çıkaracağız ? Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: WimBoot ile girmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tıkladım bekliyorum , bir yüzfde yüklüyor şu anda. Bu ekrandan itibaren normal bir kurulum mu olacak ve USB'yi yine kuruluş tam biterken mi çıkaracağız ?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.691 Makaleler 5 Çözümler 276 1 Temmuz 2025 #39 Akatshix dedi: Tıkladım bekliyorum , bir yüzfde yüklüyor şu anda. Eki Görüntüle 2525365Bu ekrandan itibaren normal bir kurulum mu olacak ve USB'yi yine kuruluş tam biterken mi çıkaracağız ? Genişletmek için tıkla... Kurulum bitince Windows size belleği sökün diye komut verecek. O vakit sökeceksiniz evet. Normal bir kurulum olacak evet. Artı 0 Eksi
Akatshix dedi: Tıkladım bekliyorum , bir yüzfde yüklüyor şu anda. Eki Görüntüle 2525365Bu ekrandan itibaren normal bir kurulum mu olacak ve USB'yi yine kuruluş tam biterken mi çıkaracağız ? Genişletmek için tıkla... Kurulum bitince Windows size belleği sökün diye komut verecek. O vakit sökeceksiniz evet. Normal bir kurulum olacak evet.
KS KS Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #40 Sakuya Izayoi dedi: Kurulum bitince Windows size belleği sökün diye komut verecek. O vakit sökeceksiniz evet. Normal bir kurulum olacak evet. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deniyorum. Burada ventoy falan var fakat silersem kurulumu iptal edebilir diye size sormak istedim normalde hepsini silip bir disk oluşturmak gerekiyor ya bunlarda silinme olmuyor. Napayayım? Dosya Ekleri 1751396424471.png 250,9 KB · Görüntüleme: 13 1751396434073.png 250,9 KB · Görüntüleme: 14 Son düzenleme: 1 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Kurulum bitince Windows size belleği sökün diye komut verecek. O vakit sökeceksiniz evet. Normal bir kurulum olacak evet. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deniyorum. Burada ventoy falan var fakat silersem kurulumu iptal edebilir diye size sormak istedim normalde hepsini silip bir disk oluşturmak gerekiyor ya bunlarda silinme olmuyor. Napayayım?