Çözüldü Windows 11 kurulumunda Wi-Fi gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XYLON

Kilopat
Selam dostlar,

Windows 11 kurulumu sırasında Wi-Fi ağları listelenmiyor, bağlantı kuramıyorum.

Shift F10 kombinasyonu ile cıkamıyorum da fixlemişler bu ekranda kaldım Wi-Fi driver nasık yükleyebilirim bu ekranda içine? Wi-Fi driver kurulu olmadığı için böyle yapıyor muhtemelen.

Model Lenovo IdeaPad 1

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ethernet imkanınız yok ise telefonunuzu USB kablo ile bilgisayara bağlayın telefondan ayarlara girip USB ağ paylaşımını açın bilgisayarınıza telefon aracılığıla internet gelecektir o adımı geçebilrsiniz sonrasında yine görmez ise yine USB ile bağlayıp driverlarınızı yükleyiniz.
''Hadi sizi bir ağa bağlayalım'' ekranında mı kaldınız?

Ethernet ile bağlanma imkanın yok ise başka PC'den gerekli Wi-Fi sürücüsünü indirip USB ile o ekranda sürücüyü yükleyebilirsin.

Ethernet imkanınız yok ise telefonunuzu USB kablo ile bilgisayara bağlayın telefondan ayarlara girip USB ağ paylaşımını açın bilgisayarınıza telefon aracılığıla internet gelecektir o adımı geçebilrsiniz sonrasında yine görmez ise yine USB ile bağlayıp driverlarınızı yükleyiniz.

Çözüm
Wifi sürücüsü olmadığı için görmeyecektir. Çok mobil veri yer bu yöntem.

Wi-Fi sürücüsü olmadığı için görmeyecektir. Çok mobil veri yer bu yöntem.

Mobil veriden yap demiyorum zaten telefondan Wi-Fi'ya bağlanırsa da USB bağlantısı kurucunda Wi-Fi'den kullanmış oluyor.

Mobil veriden yap demiyorum zaten telefondan Wi-Fi'ya bağlanırsa da USB bağlantısı kurucunda Wi-Fi'den kullanmış oluyor.

Anladım. Telefonu destekliyorsa olur ancak direkt Wi-Fi sürücüsünü kurmak mantıklı olan değil midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…