T Treismin Zeptopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Freedos bilgisayarıma rufus ile win11 İso dosyasını yazdığım USB belleğim ile win11 yüklemeye çalışıyorum. Windows’u nereye yüklemek istiyorsun kısmında ssd seçiyorum fakat bu uyarıyı alıyorum. yardım edin Dosya Ekleri image.jpg 213,2 KB · Görüntüleme: 1.090
Freedos bilgisayarıma rufus ile win11 İso dosyasını yazdığım USB belleğim ile win11 yüklemeye çalışıyorum. Windows’u nereye yüklemek istiyorsun kısmında ssd seçiyorum fakat bu uyarıyı alıyorum. yardım edin
Çözüm Chemeindefer 27 Şubat 2023 Hocam komut satırı içerisinde "diskpart" ile çözebilirsiniz. Kod:Panoya kopyala diskpart Kod:Panoya kopyala list disk Kod:Panoya kopyala select disk seçilen disk Kod:Panoya kopyala clean Kod:Panoya kopyala CREATE PARTITION PRIMARY Kod:Panoya kopyala ACTIVE Kod:Panoya kopyala FORMAT FS=NTFS QUICK Kod:Panoya kopyala ASSIGN
Hocam komut satırı içerisinde "diskpart" ile çözebilirsiniz. Kod:Panoya kopyala diskpart Kod:Panoya kopyala list disk Kod:Panoya kopyala select disk seçilen disk Kod:Panoya kopyala clean Kod:Panoya kopyala CREATE PARTITION PRIMARY Kod:Panoya kopyala ACTIVE Kod:Panoya kopyala FORMAT FS=NTFS QUICK Kod:Panoya kopyala ASSIGN
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 27 Şubat 2023 #2 Hocam komut satırı içerisinde "diskpart" ile çözebilirsiniz. Kod:Panoya kopyala diskpart Kod:Panoya kopyala list disk Kod:Panoya kopyala select disk seçilen disk Kod:Panoya kopyala clean Kod:Panoya kopyala CREATE PARTITION PRIMARY Kod:Panoya kopyala ACTIVE Kod:Panoya kopyala FORMAT FS=NTFS QUICK Kod:Panoya kopyala ASSIGN Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam komut satırı içerisinde "diskpart" ile çözebilirsiniz. Kod:Panoya kopyala diskpart Kod:Panoya kopyala list disk Kod:Panoya kopyala select disk seçilen disk Kod:Panoya kopyala clean Kod:Panoya kopyala CREATE PARTITION PRIMARY Kod:Panoya kopyala ACTIVE Kod:Panoya kopyala FORMAT FS=NTFS QUICK Kod:Panoya kopyala ASSIGN
KS KS T Treismin Zeptopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #3 Chemeindefer dedi: Hocam komut satırı içerisinde "diskpart" ile çözebilirsiniz. Kod:Panoya kopyala diskpart Kod:Panoya kopyala list disk Kod:Panoya kopyala select disk seçilen disk Kod:Panoya kopyala clean Kod:Panoya kopyala CREATE PARTITION PRIMARY Kod:Panoya kopyala ACTIVE Kod:Panoya kopyala FORMAT FS=NTFS QUICK Kod:Panoya kopyala ASSIGN Genişletmek için tıkla... Komut satırı ne, nasıl yapacağım anlatır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Chemeindefer dedi: Hocam komut satırı içerisinde "diskpart" ile çözebilirsiniz. Kod:Panoya kopyala diskpart Kod:Panoya kopyala list disk Kod:Panoya kopyala select disk seçilen disk Kod:Panoya kopyala clean Kod:Panoya kopyala CREATE PARTITION PRIMARY Kod:Panoya kopyala ACTIVE Kod:Panoya kopyala FORMAT FS=NTFS QUICK Kod:Panoya kopyala ASSIGN Genişletmek için tıkla... Komut satırı ne, nasıl yapacağım anlatır mısınız?
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 27 Şubat 2023 #4 CMD'ye girip şunları yazın. 1. diskpart 2. list disk 3. select disk x ( x kısmına seçeceğin diskin numarasını yaz ) 4. clean 5. create Partition primary 6. active 7. format fs=ntfs quick 8. assign Treismin dedi: Komut satırı ne nasıl yapacağım anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın başta kurtarma kısmı olması lazım orada CMD var ona girin oraya yazın. USB'den boot edin. Artı 0 Eksi
CMD'ye girip şunları yazın. 1. diskpart 2. list disk 3. select disk x ( x kısmına seçeceğin diskin numarasını yaz ) 4. clean 5. create Partition primary 6. active 7. format fs=ntfs quick 8. assign Treismin dedi: Komut satırı ne nasıl yapacağım anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın başta kurtarma kısmı olması lazım orada CMD var ona girin oraya yazın. USB'den boot edin.
YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 514 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #5 Treismin dedi: Komut satırı ne, nasıl yapacağım anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Shift+F10 tuşlarına bastığınızda CMD açılacaktır sonra arkadaşların gönderdiği kodları yazacaksınız Artı 0 Eksi
Treismin dedi: Komut satırı ne, nasıl yapacağım anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Shift+F10 tuşlarına bastığınızda CMD açılacaktır sonra arkadaşların gönderdiği kodları yazacaksınız
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 27 Şubat 2023 #6 Treismin dedi: Komut satırı ne nasıl yapacağım anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Shift+F10 Artı 0 Eksi
KS KS T Treismin Zeptopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #7 Ahmet_53 dedi: CMD'ye girip şunları yazın. 1. diskpart 2. list disk 3. select disk x ( x kısmına seçeceğin diskin numarasını yaz ) 4. clean 5. create Partition primary 6. active 7. format fs=ntfs quick 8. assign Yeniden başlatın başta kurtarma kısmı olması lazım orada CMD var ona girin oraya yazın. USB'den boot edin. Genişletmek için tıkla... Şimdi de bu hatayı veriyor. Dosya Ekleri image.jpg 141,4 KB · Görüntüleme: 1.290 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Ahmet_53 dedi: CMD'ye girip şunları yazın. 1. diskpart 2. list disk 3. select disk x ( x kısmına seçeceğin diskin numarasını yaz ) 4. clean 5. create Partition primary 6. active 7. format fs=ntfs quick 8. assign Yeniden başlatın başta kurtarma kısmı olması lazım orada CMD var ona girin oraya yazın. USB'den boot edin. Genişletmek için tıkla... Şimdi de bu hatayı veriyor.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 27 Şubat 2023 #8 CMD'ye girip. 1. clean 2. convert gpt Yazın. Artı 0 Eksi
YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 514 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #9 Tekrar Shift+F10 tuşları ile CMD açın sonra. 1.diskpart 2.list disk. 3.select disk 0 4.clear 5.convert GPT. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Tekrar Shift+F10 tuşları ile CMD açın sonra. 1.diskpart 2.list disk. 3.select disk 0 4.clear 5.convert GPT.
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 27 Şubat 2023 #10 Treismin dedi: Şimdi de bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam az önceki gibi yapın komut satırına ulaşın ve bu kodları adım adım çalıştırın Kod:Panoya kopyala diskpart list disk select disk x ( x kısmına seçeceğin diskin numarasını yaz ) convert gpt Artı 0 Eksi
Treismin dedi: Şimdi de bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam az önceki gibi yapın komut satırına ulaşın ve bu kodları adım adım çalıştırın Kod:Panoya kopyala diskpart list disk select disk x ( x kısmına seçeceğin diskin numarasını yaz ) convert gpt