Windows 11 laptopta masaüstü çöküyor

yemre.kdz

Centipat
Daha fazla  
Cümleten iyi akşamlar hocalarım. Victus 15 laptopumda aylardır resimlerdeki hatayı almaktayım. Yetkili servise götürmeme rağmen problem devam ediyor. Laptopu 30 dk sıkıntısız kullandıktan sonra fotoğraflardaki gibi çöküyor bir daha da herhangi bir programı vs. açamıyorum (explorer.exe'yi yeniden başlatmama rağmen). Sorun neden kaynaklı olabilir?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-05-28 at 7.58.06 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2024-05-28 at 7.58.06 PM.jpeg
    37,5 KB · Görüntüleme: 44
  • WhatsApp Image 2024-05-28 at 8.03.41 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2024-05-28 at 8.03.41 PM.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 43
Cümleten iyi akşamlar hocalarım. Victus 15 laptopumda aylardır resimlerdeki hatayı almaktayım. Yetkili servise götürmeme rağmen problem devam ediyor. Laptopu 30 dk sıkıntısız kullandıktan sonra fotoğraflardaki gibi çöküyor bir daha da herhangi bir programı vs. açamıyorum (explorer.exe'yi yeniden başlatmama rağmen). Sorun neden kaynaklı olabilir?

Güncel ISO dosyasını indirerek format atmayı denediniz mi?

Hocam, temiz önyükleme yapmayı denediniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı