Bilgisayar FreeDos geldi ve kendin Retail ya da OEM key aldıysan aldığın siteye girdiğin mail adresine göndermiş olmaları gerek. Eğer Windows yüklü geldiyse OEM yani anakarta gömülüdür, keyi öğrenmene gerek olmadan format esnasında bilgisayar otomatik etkinleştirir.
USB ile format olsa bile gelir mi çünkü izlediğim videolarda Windows yüklendiği zaman ürün anahtarı istiyor Microsoft hesabını girdiğim zaman otomatik gelir yani
USB ile format olsa bile gelir mi çünkü izlediğim videolarda Windows yüklendiği zaman ürün anahtarı istiyor Microsoft hesabını girdiğim zaman otomatik gelir yani
Bilgisayar FreeDos geldi ve kendin Retail ya da OEM key aldıysan aldığın siteye girdiğin mail adresine göndermiş olmaları gerek. Eğer Windows yüklü geldiyse OEM yani anakarta gömülüdür, keyi öğrenmene gerek olmadan format esnasında bilgisayar otomatik etkinleştirir
Ben bilgisayarı aldığım zaman Windows vardı hiç bir kurulum yapmadım OEM mi onu da bilmiyorum ilk geldiği zaman virüs felan vardır diye buluttan sıfırlama yaptım sıkıntı olmaz değil mi
Ben bilgisayarı aldığım zaman Windows vardı hiç bir kurulum yapmadım OEM mi onu da bilmiyorum ilk geldiği zaman virüs felan vardır diye buluttan sıfırlama yaptım sıkıntı olmaz değil mi