Windows 11 lisans anahtarı nasıl öğrenilebilir?

Yusuf kandur

Picopat
Daha fazla  
Windows 11 bilgisayarımı sıfırlarken kapandı ve şu an erişimim yok. Bilgisayarcıya götürüp USB ile format attıracağım.

Sorum şu: Format sonrası Microsoft hesabımı girince eski orijinal Windows geri gelir mi, yoksa orijinal Windows silindi mi?

Ek olarak: bilgisayara erişimim olmadığı için internet üzerinden orijinal lisans durumumu nasıl kontrol edebilirim? Yol gösterirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Format atınca gitmez anakarta gömülüdür. Eğer Microsoft hesabınıza bağlı ise Microsoft hesabınızı girince gelir

W Store'dan:

Dosya Ekleri

• 2.png
    45,4 KB · Görüntüleme: 90
Bilgisayar FreeDos geldi ve kendin Retail ya da OEM key aldıysan aldığın siteye girdiğin mail adresine göndermiş olmaları gerek. Eğer Windows yüklü geldiyse OEM yani anakarta gömülüdür, keyi öğrenmene gerek olmadan format esnasında bilgisayar otomatik etkinleştirir.

Windows keyinin Microsoft hesabıyla bağlantısının olup olmadığını bilmiyorum ama OEM key aldıysanız sorun olmaz.

Format atınca gitmez anakarta gömülüdür. Eğer Microsoft hesabınıza bağlı ise Microsoft hesabınızı girince gelir
USB ile format olsa bile gelir mi çünkü izlediğim videolarda Windows yüklendiği zaman ürün anahtarı istiyor Microsoft hesabını girdiğim zaman otomatik gelir yani

USB ile format olsa bile gelir mi çünkü izlediğim videolarda Windows yüklendiği zaman ürün anahtarı istiyor Microsoft hesabını girdiğim zaman otomatik gelir yani

Ya isterseniz RAM değişin SSD değişin hiçbir şekilde anakarta gömülü ise lisans gitmez temiz kurulum dediğimiz USB ile format zaten.

Gitse dahi Microsoft hesabınıza kayıtlıdır oda girince gelir.

Ben bilgisayarı aldığım zaman Windows vardı hiç bir kurulum yapmadım OEM mi onu da bilmiyorum ilk geldiği zaman virüs felan vardır diye buluttan sıfırlama yaptım sıkıntı olmaz değil mi

Ben bilgisayarı aldığım zaman Windows vardı hiç bir kurulum yapmadım OEM mi onu da bilmiyorum ilk geldiği zaman virüs felan vardır diye buluttan sıfırlama yaptım sıkıntı olmaz değil mi
Aldığında Windows varsa sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…