Windows 11 lisansı girilmesine rağmen sistem Windows 10 kaldı

y1maz

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar aldım ve açtığımda Windows etkinleştirilmemiş Windows 10 Pro vardı ancak Windows'u etkinleştir kısmına W11 Pro keyini aktifleştirdim. Daha sonrasında Windows 10 Pro olarak devam etti ve key etkinleştirildi. Ama W11 Pro olarak devam etmedi. Yükseltmesini yapabilir miyim? Nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyle şey olmaz. Zaten o Windows 10 lisansidir. İkisi de gecerli. Windows 11 gecince etkinlesir yine yani. Hani, Windows 10 Home olup W11 ya da Windows 10 Pro lisans girseydin yukselirdi yine Windows 10 olarak. W11yukseltmek istiyorsan ayarlardan Update kismindan yap ya da aracla yukselt, ya da temiz kurulum USB bellek ile.

Yeni bilgisayar aldım ve açtığımda Windows etkinleştirilmemiş Windows 10 Pro vardı ancak Windows'u etkinleştir kısmına W11 Pro keyini aktifleştirdim. Daha sonrasında Windows 10 Pro olarak devam etti ve key etkinleştirildi. Ama W11 Pro olarak devam etmedi. Yükseltmesini yapabilir miyim? Nasıl yapacağım?

Windows 8.1, 10 ile 11 keyleri birbirine uyumlu. Bu üç sürümden herhangi birine geçersen Windows anahtarın bozulmaz, hep etkin kalır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı