Çözüldü Windows 11 masaüstü donuk açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

855250

Picopat
RAM
16 GB RAM
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600H with Radeon Graphics
Windows 11 kullanıyorum. Bilgisayarı açınca masaüstü, görev çubuğu ve her şey görünüyor ama ekran tamamen donuk oluyor. Yani örneğin Windows logosuna tıklayınca klavye ile arama menüsü gibi şeyler açılabiliyor ama hiçbir şeye tıklanamıyor, görev çubuğu ve simgeler tepki vermiyor.
CTRL + Alt + Delete yapıp görev yöneticisine girip "Dosya Gezgini"ni yeniden başlatınca her şey düzeliyor ve normal şekilde kullanabiliyorum bu sorunu nasıl çözerim?

Windows 11 kullanıyorum. Bilgisayarı açınca masaüstü, görev çubuğu ve her şey görünüyor ama ekran tamamen donuk oluyor. Yani örneğin Windows logosuna tıklayınca klavye ile arama menüsü gibi şeyler açılabiliyor ama hiçbir şeye tıklanamıyor, görev çubuğu ve simgeler tepki vermiyor.
CTRL + Alt + Delete yapıp görev yöneticisine girip "Dosya Gezgini"ni yeniden başlatınca her şey düzeliyor ve normal şekilde kullanabiliyorum bu sorunu nasıl çözerim?

Bende aynı sorunu kendi bilgisayarımda yaşamıştım Windows 10 kullanırken hiçbir sıkıntı yoktu sonrasında Windows 11'e geçtim ilk günler yine bir sıkıntı yok son gelen güncellemeyi yaptıktan sonra Alt Tab attığım zaman mavi ekran yemeye başladım bilgisayar geç açılmaya başladı vs. Bir sürü sorun oldu en son tekrar Windows 10 geçtim düzeldi eğer sorun düzelmezse Windows 10'a geçin en azından Windows 11'e yeni güncelleme gelene kadar

Bende aynı sorunu kendi bilgisayarımda yaşamıştım Windows 10 kullanırken hiçbir sıkıntı yoktu sonrasında Windows 11'e geçtim ilk günler yine bir sıkıntı yok son gelen güncellemeyi yaptıktan sonra Alt Tab attığım zaman mavi ekran yemeye başladım bilgisayar geç açılmaya başladı vs. Bir sürü sorun oldu en son tekrar Windows 10 geçtim düzeldi eğer sorun düzelmezse Windows 10'a geçin en azından Windows 11'e yeni güncelleme gelene kadar
Windows 10'a geçmek yerine Windows 11 23H2 kullanabilir.

Yeniden başlatın bilgisayarı.

Bende aynı sorunu kendi bilgisayarımda yaşamıştım Windows 10 kullanırken hiçbir sıkıntı yoktu sonrasında Windows 11'e geçtim ilk günler yine bir sıkıntı yok son gelen güncellemeyi yaptıktan sonra Alt Tab attığım zaman mavi ekran yemeye başladım bilgisayar geç açılmaya başladı vs. bir sürü sorun oldu en son tekrar Windows 10 geçtim düzeldi eğer sorun düzelmezse Windows 10'a geçin en azından Windows 11'e yeni güncelleme gelene kadar.

Hocam öneriniz için sağ olun ancak Windows 11'de her şeyim duruyor yani Windows 10'a geçersem beni çok uğraştırır her şeyi tekrar yapmak.

@tspmb7 yeniden başlattım ilk 2 saniye donmadı tam Chrome açtım tekrar dondu Dosya Gezgini'ni yeniden başlatınca düzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı