Çözüldü Windows 11 Masaüstü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Charaa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Laptop kullanıyorum. Bilgisayarı açtığımda Windows ekrani geliyor şifreyi yazıp açıyorum ama siyah bir ekran geliyor. Sanki Explorer.exe açık değilmiş gibi ama görev yöneticisinden bakıyorum açık. Kapatıp yeniden açıyorum düzelmiyor. Internette biraz araştırdım SSD ile ilgili olabileceği yazıyor. Sorunu nasıl tespit ederim ve nasıl çözerim bunu?

Çözüm
Hocam sizdeki explorer dosyasında sorun olabilir, normalde yeniden başlatınca gelmesi lazım diye biliyorum. Yukarıda verilen disk tarama komutlarına baktınız mı?
Hocam dün işim vardı bakamadım. Sabah güvenli modda biraz kurcaladım, gezindim
Yazılan çözümleri vs. denedim çözüm olmadı. Gezinirken aklıma başlangıç uygulamalarının sorun yaratıyor olabileceği geldi ve Wallpaper Engine'yi sildim. Yeniden başlattığımda direkt açıldı.
Bende de aynı sorun vardı başlangıç programlarından Windows temayı devre dışı bıraktım çözüldü.
Denenebilir. Genelde farklı sebeplerden olabiliyor. Benim sorun Wallpaper Engine ile alakalıymış. Sanırım başlangıçta açılma yerinde öncelik ayarla seçeneğini açınca oluyor. Ben direkt sildiğim için emin değilim. Geri yüklemedim hiç.

Denenebilir. Genelde farklı sebeplerden olabiliyor. Benim sorun Wallpaper Engine ile alakalıymış. Sanırım başlangıçta açılma yerinde öncelik ayarla seçeneğini açınca oluyor. Ben direkt sildiğim için emin değilim. Geri yüklemedim hiç.
Burada Windows 11 i ilk kez kullanıyorum. İlk deneyim diyebilirim.

Hocam Ctrl+Alt+Del kombinasyonuyla gelen menüde görev yöneticisini açın. Yeni görevi çalıştır'a tıklatarak cmd yazın ardından tamam tuşuna basarak cmd'yi açın.

.. şu iki komudu tek tek yazın, eğer görev yöneticisinden explorer'ı yeniden başlatırsanız bazen sorun düzelmeyebiliyor.

taskkill /f /im explorer.exe
explorer

CTRL+Alt+Del>Görev Yöneticisi>Yeni Görevi Çalıştır...
Yalnızca "Explorer" yazıp enter tuşuna basmak yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı