RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 6 Mart 2023 #291 yıldırım ahmet dedi: Sürprizbozan: merak hocam konu dışı ama imzadaki sisteme şöyle bir baktım da kaldırıyor sanki o sistem SSD niz varsa kurabilirsiniz ya da hızlı bir HDD niz varsa yükleyin bence daha hızlanıyor siz mi tercih etmediniz yoksa yüklediniz de mi kaldırmadı? Genişletmek için tıkla... Anakartımın TPM ve Secure Boot özelliği yok. Bunlar olmadığından Rufus ile bunları disable etsem bile Valorant açılmıyor sanırsam.
yıldırım ahmet dedi: Sürprizbozan: merak hocam konu dışı ama imzadaki sisteme şöyle bir baktım da kaldırıyor sanki o sistem SSD niz varsa kurabilirsiniz ya da hızlı bir HDD niz varsa yükleyin bence daha hızlanıyor siz mi tercih etmediniz yoksa yüklediniz de mi kaldırmadı? Genişletmek için tıkla... Anakartımın TPM ve Secure Boot özelliği yok. Bunlar olmadığından Rufus ile bunları disable etsem bile Valorant açılmıyor sanırsam.
yıldırım ahmet Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #292 RowIinq dedi: Anakartımın TPM ve Secure Boot özelliği yok. Bunlar olmadığından Rufus ile bunları disable etsem bile Valorant açılmıyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarım Valorant'ı kaldırmıyor ekran kartı DX 10 olduğu için ben bu yüzden rahat bir şekilde takılıyorum.
RowIinq dedi: Anakartımın TPM ve Secure Boot özelliği yok. Bunlar olmadığından Rufus ile bunları disable etsem bile Valorant açılmıyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarım Valorant'ı kaldırmıyor ekran kartı DX 10 olduğu için ben bu yüzden rahat bir şekilde takılıyorum.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 7 Mart 2023 #293 yıldırım ahmet dedi: Benim bilgisayarım Valorant'ı kaldırmıyor ekran kartı DX 10 olduğu için ben bu yüzden rahat bir şekilde takılıyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım daha iyi bir ekran kartına sahip olursun dostum.
yıldırım ahmet dedi: Benim bilgisayarım Valorant'ı kaldırmıyor ekran kartı DX 10 olduğu için ben bu yüzden rahat bir şekilde takılıyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım daha iyi bir ekran kartına sahip olursun dostum.
yıldırım ahmet Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #294 RowIinq dedi: Umarım daha iyi bir ekran kartına sahip olursun dostum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim umarım seninde yakında daha iyi bir sistemin olur.
RowIinq dedi: Umarım daha iyi bir ekran kartına sahip olursun dostum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim umarım seninde yakında daha iyi bir sistemin olur.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 7 Mart 2023 #295 yıldırım ahmet dedi: Teşekkür ederim umarım seninde yakında daha iyi bir sistemin olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, umarım
yıldırım ahmet dedi: Teşekkür ederim umarım seninde yakında daha iyi bir sistemin olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, umarım
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.189 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2023 #296 Eski arama butonunu seçtim moment 2 güncellemesi sonrası
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 7 Mart 2023 #297 GokhanYigitGya dedi: Eski arama butonunu açtım moment 2 güncellemesi sonrası Eki Görüntüle 1693270 Genişletmek için tıkla... En iyisi hocam. Yenileri güzel durmuyor.
GokhanYigitGya dedi: Eski arama butonunu açtım moment 2 güncellemesi sonrası Eki Görüntüle 1693270 Genişletmek için tıkla... En iyisi hocam. Yenileri güzel durmuyor.
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.189 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2023 #298 489798 dedi: En iyisi hocam. Yenileri güzel durmuyor. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
Kerem Sh Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #299 berbat Dosya Ekleri Screenshot_2.png 1,8 MB · Görüntüleme: 76
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #300