Windows 11 mavi ekran hatası

brkstl

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2019
Mesajlar
61
Çözümler
1
Öncelikle iyi akşamlar. Windows 11'e mavi ekranlardan kurtulurum umuduyla geçmiştim ancak burada da peşimi bırakmıyorlar. Sebebini bilmediğim sorunlara çözüm bulabilir misiniz lütfen?


Ekstra olarak Opera kullanırken çok kez sayfa çöktü gibisinden hatalar alıyorum ve son mavi ekran da internette gezinirken karşıma çıktı. Belki ipucu olur.
 
Mavi ekran sorununuz ne zaman başladı belki bazi işlemler çakışabilir.
 
Mavi ekran sorununuz ne zaman başladı belki bazi işlemler çakışabilir.
Çok uzun süredir bilgisayarım bu şekilde. Başlangıcı için net bir şey söyleyemeyeceğim. Garip garip yerlerde, zamanlarda hata veriyor. Bazı zamanlar küçük kalp krizleri de yaşanıyor bilgisayarda. Mesela Forza 5 küçük bir donuyor yarım saniye kadar sonra devam ediyor. Diğer çoğu oyunda donup oyundan atıyor (Lol, f1, rocketleague...)
 
Çok uzun süredir bilgisayarım bu şekilde. Başlangıcı için net bir şey söyleyemeyeceğim. Garip garip yerlerde, zamanlarda hata veriyor. Bazı zamanlar küçük kalp krizleri de yaşanıyor bilgisayarda. Mesela Forza 5 küçük bir donuyor yarım saniye kadar sonra devam ediyor. Diğer çoğu oyunda donup oyundan atıyor (LoL, F1, Rocket League...)

Bilgisayarın parcalarında sorun olabilir bir kontrol ettir istersen.
 
Memtest86 ile RAM testi yapıp sonuçları paylaşın.
Yazın yapmıştım her şey temizdi şimdi boş zaman ayarlayabilirsem bir daha yapayım.
 

Geri
Yukarı