Windows 11 nasıl etkinleştirilir?

Hayır, kendi sisteminize kuracaksanız kullanmayın.

Yok sanal makineye kuracağım bu işletim sistemi çıkmadı daha.
1623840052402.png

Gelecek Windows 11.
 
cıkan sızıntıya uğrayan surum wındows 10 uzerıne kurulu bır tema olduğu microsoft tarafından doğrulandı yani beklediğimiz işletim sistemi aynı bu tema da olduğu gibi olucak simgeleri animasyonları ama içi tamamen değişmiş olucak herkesi şaşırtacak microsoft 24 haziranda görüşmek üzere adı üstünde dev sürümü yani çok bişey beklemeyin windows 10 derlemesi üzerine kurulu bir yapı sadece microsoft dediğine göre bu sadece bir başlangıç 24 haziranda tanıtılacak sürüm ile microsft kullanıcıları şaşırtması bekleniyor çünkü yepyeni bir işletim sistemi için microsft hazırlanıyor yeni sürümde windows 10 izleri yavaş yavaş kaybolması ve bambaşka bir windows deneyimi bizleri bekliyor..
 
Ben 1 haftadır laptopa kurdum ve kullanıyorum Windows 11'i. Ne sorun C ıktı ne bir şey cıktı kasan oyunlar bile FPS artışı gosterdı normalde 2 cekırdeklı laptopum Minecraft denedim her ne kadar oynamasamda 15 20 FPS alırken Windows 11 de 67 80 arası FPS artışı gördüm. Tüm programlarımı yükledim sorunsuz kullanıyorum. Tam sürümü çıktıgında tekrar format atarım ama bu laptopu aldıgım zamandan beri ilk defa bu kadar hızlı kullanıyorum.
Cıkan sızıntıya uğrayan surum Windows 10 uzerıne kurulu bır tema olduğu Microsoft tarafından doğrulandı yani beklediğimiz işletim sistemi aynı bu tema da olduğu gibi olacak simgeleri animasyonları ama içi tamamen değişmiş olacak herkesi şaşırtacak Microsoft 24 Haziran'da görüşmek üzere adı üstünde dev sürümü yani çok bir şey beklemeyin Windows 10 derlemesi üzerine kurulu bir yapı sadece Microsoft dediğine göre bu sadece bir başlangıç 24 Haziran'da tanıtılacak sürüm ile microsft kullanıcıları şaşırtması bekleniyor çünkü yepyeni bir işletim sistemi için microsft hazırlanıyor yeni sürümde Windows 10 izleri yavaş yavaş kaybolması ve bambaşka bir Windows deneyimi bizleri bekliyor.

Çok bilen birisi daha Windows 10 makyajlanmış hali vakası. Yazık
 

Geri
Yukarı